Jump to content
Ggd07

Проблем с Фабрична Аларма на Сивик 6 ген (ек3) (не пищи)

Recommended Posts

Здравейте, имам проблем със фабрична аларма на Сивик шеста генерация, на която от скоро съм собвственик. Публикувано изображение

 

Колата е нов внос от Италия и в началото си работеше като хората (като я заключа, лампичката си светка), и като се (почукне) или отвори вратата директно (а не през дистанционното), започва да пищи, т.е. тефт режим и се спира с второто копче.

 

В момента когато се заключи и се направят въпросните действия за да се активира тефт алармата (почукване или отваряне на врата), се чува лек сигнал от вътре, все едно е от мобилен телефон (съжелявам за тъпото обеснение) Публикувано изображение ... Има два датчика вътре, когато "сензорират" нещо трябва да се активира алармата, но се чува няколко леки тона отпред. Проблема се получи след като при едно неуспешно запалване (беше ми се отпуснала едната клема на акумулатора), я стегнах. Съмнява ме да не съм пуснал някакъв Silent Mode. Едното копче е само за закл/откл , а с второто започва да пищи / и се изключва.

 

Никога досега не съм боравил с аларми за това моля за някакъв бърз съвет, ще съм много благодарен Публикувано изображение ..

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...