Guest slus4o #1 Публикувано 20 Януари, 2007 Честито на всички, слънце има на корем и за тебе и за мена аз седя си и си бачкам, ех защо ли ли лили.... П.С. Като гледам другата "ЗИМА" въобще няма да си купувам зимни гуми както го е подкарало само по планините ще си вали сняг, или най-много към края на Февруари да валне до колене и това е ако е така ще мина на всесезонки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #2 Отговорено 20 Януари, 2007 П.С. 2 Незнам дали сте забелязали, но в последно време (5-10 г.) нямаме ясно изразени Зима, Лято, Есен, Пролет а през 2-3 седмици се сменя топло със студено без значение кой месец е, може би е от обогатения Уран който Америка така щедро раздава в последно време дали си пробват оръжията или налагат тяхното си мнениеси е тяхна работа, от гледна точка на Освобождението и Хитлер е тръгнал с подобниценностни идеали "Борбата за световен МИР" или ти разбирай "Аз ще командвам парада,първо ще лапнем Петрола после ще спасим света от тия гадни "терористи" и ще си сложимправителства по целия свят, само ние ще имаме Оръжия са масово Унищожаване и някой егъкна ще му мерише на изгоряло поне няколко години или докато не ни изгонят от там наушким, а разбира се от време на време ще си правиме по един два само-атентата за дане ни обвинят в неморално поведение към-то тези ми ти долни престъпници, които не си дават така лесно държавите ами трябва да преговаряме по трудния начин с оръжия"В този ред на мисли като УСА са такива газари защо не всяха МИР в държави като Турция която колеше наред Кюрдите или дет постоянно се чепката с Гърция за Кипъркоято си е Гръцка ама Турците са решили и са си гепили половинатаАми защо не умиротворят Израел (са хората като са решили че там трябва да си направятдържава кои сме ние че да ги спира ме) и Палестина, ми щот как да накажеш виновниякогато той те храни или може да те застраши доста яко с якия си Ятаган, голем смех са тияАмериканци или поскоро сбирщака който те наричат своя държава:Индианци, Негри, Европейци, Азиатци и т.н. аве с две думи сите там са всичко другоама не и нация, интересно ми е дали си имат и там мангали щот на всякаде ги има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #3 Отговорено 20 Януари, 2007 П.С. 2 Незнам дали сте забелязали, но в последно време (5-10 г.) нямаме ясно изразени Зима, Лято, Есен, Пролет а през 2-3 седмици се сменя топло със студено без значение кой месец е, може би е от обогатения Уран който Америка така щедро раздава в последно време дали си пробват оръжията или налагат тяхното си мнение си е тяхна работа, от гледна точка на Освобождението и Хитлер е тръгнал с подобни ценностни идеали "Борбата за световен МИР" или ти разбирай "Аз ще командвам парада, първо ще лапнем Петрола после ще спасим света от тия гадни "терористи" и ще си сложим правителства по целия свят, само ние ще имаме Оръжия са масово Унищожаване и някой е гъкна ще му мерише на изгоряло поне няколко години или докато не ни изгонят от там наушким, а разбира се от време на време ще си правиме по един два само-атентата за да не ни обвинят в неморално поведение към-то тези ми ти долни престъпници, които не си дават така лесно държавите ами трябва да преговаряме по трудния начин с оръжия" В този ред на мисли като УСА са такива газари защо не всяха МИР в държави като Турция която колеше наред Кюрдите или дет постоянно се чепката с Гърция за Кипър която си е Гръцка ама Турците са решили и са си гепили половината Ами защо не умиротворят Израел (са хората като са решили че там трябва да си направят държава кои сме ние че да ги спира ме) и Палестина, ми щот как да накажеш виновния когато той те храни или може да те застраши доста яко с якия си Ятаган, голем смех са тия Американци или поскоро сбирщака който те наричат своя държава: Индианци, Негри, Европейци, Азиатци и т.н. аве с две думи сите там са всичко друго ама не и нация, интересно ми е дали си имат и там мангали щот на всякаде ги има тва много не го разбрах ,ама поне за зимните гуми (и обувки) съм съгласен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #4 Отговорено 20 Януари, 2007 ^^^братле,и аз незнам къв е смисъла на написаното обаче на колегата с атаките срещу САЩ мога само да каже:Незнам дали са сбирток като нация и дали имат история като държава по-малко от 300години,но всеки там иска да отиде и да живее.някак си са успяли да се превърнат в най-капризната и задоволена държава на тая планета и не мисля че това има нещо общо със случайността.ние българите като сме толкова чист и древен народ до къде го докарахме?айде да спрем да гледаме другите,преди да се огледаме ние кви сме нещастници. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #5 Отговорено 20 Януари, 2007 тва много не го разбрах Хора горе пише "Off Topic" , просто леко размишлявах на глас ......ние българите като сме толкова чист и древен народ до къде го докарахме?айде да спрем да гледаме другите,преди да се огледаме ние кви сме нещастници..... Абсолютно си прав, при нас винаги ще се намери някой поп Кръстю който да изкисне работата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blueeye #6 Отговорено 20 Януари, 2007 Климата ще се оправи. Въпрос на цикличност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #7 Отговорено 20 Януари, 2007 (Редактирано) Хора горе пише "Off Topic" , просто леко размишлявах на глас добре де,верно че е Оф-топик ама чак пък толковаголеми размишления падат.да не гониш някое 6-7 цифрено число на постовете?и все пак ако се върна на темата......приятно е да излезнеш от вкъщи по средата на месец януари и да ти е топличко.само дето лятото сигурно ще имаме режим на водата..... Редактирано 20 Януари, 2007 от prelude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #8 Отговорено 20 Януари, 2007 Първа Пролет, пролет пукна ние не Ако не пукна от тоа шибан грип, ще се съглася и за американците и за топличкото през януари, но не и за климата Клемата колега blueeye тепърва ще се скапва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZERO #9 Отговорено 20 Януари, 2007 нищо му няма на климата, много си е добре даже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #10 Отговорено 21 Януари, 2007 Дааааа бе нищо му нямало За това ските ми ръждясват у гаража За следващата зима ще си купя КОЛЕЛО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZERO #11 Отговорено 22 Януари, 2007 голем смех са тия Американци или поскоро сбирщака който те наричат своя държава: Индианци, Негри, Европейци, Азиатци и т.н. аве с две думи сите там са всичко друго ама не и нация, интересно ми е дали си имат и там мангали щот на всякаде ги има имат си и мангали, даже много, само дето карат чисто нови джипове, а не примерно 20 годишни хондички с газово. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове