HONDA-TEAM 129 #1 Публикувано 24 Октомври, 2013 (Редактирано) Здравейте колеги. Имам един въпрос за IACV клапана. Предстои ми смяна на всмукателя с такъв от D16Y8, но изглежда че всмукателя е от кола автомат и няма IACV. ( това че е възможно да е от кола автомат, го намерих в щатските форуми ) Въпроса ми е мога ли да не го слагам това IACV, тъй като компютъра е с чип и предполагам, че ще може да се настой или да нося всмукателя на фреза и да направят нужните дупки за IACV-то ? Ето как изглежда мястото за IACV: Редактирано 24 Октомври, 2013 от HONDA-TEAM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #2 Отговорено 26 Октомври, 2013 Някой, нещо ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #3 Отговорено 26 Октомври, 2013 Ако вземеш всмукателя с дросела би трябвало на дросела да има FITV щом няма IACV. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #4 Отговорено 26 Октомври, 2013 Дросела, ще е от B16B, който няма FITV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #5 Отговорено 26 Октомври, 2013 Не знам дали няма да е много занимавка с разпробиването... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #6 Отговорено 26 Октомври, 2013 Няма да е проблем, имам човек който може да го направи на фреза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове