raishauer 2 #1 Публикувано 22 Октомври, 2013 Продавам оригинално дистанционно от Honda Accord 2000г. Със нова външна външната кутийка 3 бутона, 2 са активни както на оригиналното дистанционното с двата бутона който съм снимал на последните снимки. Цена 40лв. тел.0895468909 Снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanchevvv 67 #2 Отговорено 22 Октомври, 2013 Нещо не разбирам точно колега. Ще рече ,че бутона за отваряне на багажник не работи ли? А този червения не знам за какво е (предполагам за стъклата) и ако е така дали моята има такава функция? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #3 Отговорено 22 Октомври, 2013 Сменил съм кутийката със нова която се вижда с трита бутона. Предната кутийка беше с много лош вид и тя си беше с двата бутона.На новото дистанционно естествено ще работят само бутоните за отваряне и затваряне на централното.Нямаше кутийка с два бутона в магазина.Б Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #4 Отговорено 29 Октомври, 2013 :rolleyes:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #5 Отговорено 6 Ноември, 2013 35 лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #6 Отговорено 17 Ноември, 2013 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #7 Отговорено 25 Ноември, 2013 UP Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #8 Отговорено 31 Декември, 2013 Продадено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове