mania22 0 #1 Публикувано 20 Октомври, 2013 Здравейте хонда фенове от много време съм фен на хонда и сега дойде и моето време да стана един от вас. Но имам нужда от вашата помощ , тъй като вие знаете най добре. Моля отговорете ми , как стоят нещатат със следните въпроси : - Здравина на ходова част и двигател - Разход - Цени на части - Еластичност на мотора ( вървеж спрямо конете си) Моля казваите който каквото знае , че ми трябва спешно инфо Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teddko 6 #2 Отговорено 14 Ноември, 2013 (Редактирано) Малко късен отговор но нека ,който се интересува ще го прочете.Значи както с всяка кола е въпрос на късмет дали ще уцелиш читава.НО като цяло колата е здрава,имам е от 2 години и съм много доволен наистина попаднах на мн хубава кола от италия в топ състояние.Сменял съм и само консуматив и един два скъсани маншона.През другоро време газ!Извънградско според зависи от 6,5 до 7,5 и градско от 8 до 10.Но 10 на мен ми беше тавана с много газ постоянно спиране за първа и втора.Като цяло моята дава 8.5-9,веднъж дадох 8 но с много галене и леко каране.За конете мотоеа върви прилично,пъргава е и аз съм доволен.Доколкото за частите това е една зъблуда,вече е пълно с морги за хонда и по магазините има всичко.А и 6та генерация е опростена и няма толкова сложна електроника за разваляне и дефекти.От 7ма ген нататък нз как стоят нещата,но може би оттам нагоре е по скъпата подръжка Редактирано 14 Ноември, 2013 от teddko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Version84 29 #3 Отговорено 14 Ноември, 2013 (Редактирано) Аз също съм много доволен от моето купе. Не очаквай да вози като Пежо, но не е некомфортно и окачването е адски здраво. Колата е добре балансирана и поведението и в завои и е много добро. Според мен няма някакви характерни проблеми за модела. Определено създава емоция на пътя и съвсем не е за подценяване като ускорение.Все пак от 0-100км/ч за 9.2сек. за кола с 1.6л двигател е много добре.Двигателя според мен също е много здрав.За съжаление аз нямах късмет и заради лошо обслужване от предишният собственик колата гореше по 1л на 1000км масло.Въпреки това 3 години непрекъснато я изцеждах до 7000оборота и не се предаде.Направих и основен ремонт и сега всичко е наред. Най-важното е да случиш на качествен автомобил иначе може да си спокоен в избора си.Успех! Редактирано 14 Ноември, 2013 от Version84 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове