Jump to content
mania22

civic coupe 6 ген. Vtec инфо ?

Recommended Posts

Здравейте хонда фенове :) от много време съм фен на хонда и сега дойде и моето време да стана един от вас. Но имам нужда от вашата помощ , тъй като вие знаете най добре. Моля отговорете ми , как стоят нещатат със следните въпроси :

 

- Здравина на ходова част и двигател

- Разход

- Цени на части

- Еластичност на мотора ( вървеж спрямо конете си)

 

Моля казваите който каквото знае , че ми трябва спешно инфо Публикувано изображение

Поздрави

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко късен отговор но нека ,който се интересува ще го прочете.Значи както с всяка кола е въпрос на късмет дали ще уцелиш читава.НО като цяло колата е здрава,имам е от 2 години и съм много доволен наистина попаднах на мн хубава кола от италия в топ състояние.Сменял съм и само консуматив и един два скъсани маншона.През другоро време газ!Извънградско според зависи от 6,5 до 7,5 и градско от 8 до 10.Но 10 на мен ми беше тавана с много газ постоянно спиране за първа и втора.Като цяло моята дава 8.5-9,веднъж дадох 8 но с много галене и леко каране.За конете мотоеа върви прилично,пъргава е и аз съм доволен.Доколкото за частите това е една зъблуда,вече е пълно с морги за хонда и по магазините има всичко.А и 6та генерация е опростена и няма толкова сложна електроника за разваляне и дефекти.От 7ма ген нататък нз как стоят нещата,но може би оттам нагоре е по скъпата подръжка

Редактирано от teddko

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също съм много доволен от моето купе. Не очаквай да вози като Пежо, но не е некомфортно и окачването е адски здраво. Колата е добре балансирана и поведението и в завои и е много добро. Според мен няма някакви характерни проблеми за модела. Определено създава емоция на пътя и съвсем не е за подценяване като ускорение.Все пак от 0-100км/ч за 9.2сек. за кола с 1.6л двигател е много добре.Двигателя според мен също е много здрав.За съжаление аз нямах късмет и заради лошо обслужване от предишният собственик колата гореше по 1л на 1000км масло.Въпреки това 3 години непрекъснато я изцеждах до 7000оборота и не се предаде.Направих и основен ремонт и сега всичко е наред. Най-важното е да случиш на качествен автомобил иначе може да си спокоен в избора си.Успех!

Редактирано от Version84

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...