Jump to content
Guest gore6tiq

Помощ някой да помага !

Recommended Posts

Guest gore6tiq

След смяна на крушка на таблото с уредите ми, спряха да работят следните неща(спидометър, оборотомер, датчик температура и бензиномер, мигачи от ластчето, часовник на таблото и всички ламбички по таблото с изключение на алтернатора) Може ли някой да каже къде е проблема?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pitbuls
:) братле,да не си дал нещо на касо и да си прецакал системата.помисли какво точно си бутал при смяната и дали е станало нещо необичаино.не може да се скапе всичко отведнаж,да не се е откачила някоя букса като си ровил из кабелите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gore6tiq

не само съм сменил една крушка и нищо повече

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

не само съм сменил една крушка и нищо повече

а бушоните провери ли ? или пък буксите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

И аз бях така. При влажно време и голям студ нямах осветление на таблото. Разликата е в това че аз изкорубих всички кабеляци :) . Сигурно си разместил нещо. Може да си гръмнал и бушон. Разглоби го наново и мини всички контактни връзки с контактен спрей и ли просто ги почисти с обезмасляващ такъв. Ако нямаш и със спирт става.

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gore6tiq

Незнам не ми се захваща с бушоните штото там е нещо страшно, навсякъде са по купето и по много а и без схема не е препоръчително да се ровя. Що се отнася до клемите и буксите всичко е ОК. Незнам имали релета за тези уреди и странно е че и часовника на дисплея ми изчезна, който е доста далече от мястото на ремонт.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

На мен, не ми работеше плеъра, часовника и запалката и се оказа един от бушоните, които са зад акумулатора, не от тези които са под волана!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRacing

Вземи си смени изгорелия предпазител, че току виж си разглобил половината кола :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gore6tiq

Да с най голямо удоволствие бих го сменил стига да знаех кой, а те са много включинелно и по кабелите прокарани в купето има поставени бушони. Всеки може да е, а схема за тях нямааа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Вземаш пробан лампа и започва6 да святка6 по бу6оните.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

С "мултицет", става най лесно :D .

Редактирано от Ashes

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

абе кво толкова тряя да търсиш...в аутодата-та има описано кой бушон за какво и каде точно се намира ...не е толкова сложно....пробваи или виж в мануала тук My Webpage

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRacing

То всичко си е написано, кой за какво е.Взимаш речника и четеш :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gore6tiq

Благодаря на всички с ваша помощ с помоща на схемата от www.hondaworld.ru и мултицет открих три гадни изгорели бушона който ми ...... майката. Незнам да ли някой от вас ако е сменял крушки по таблото на Хонда е обърнал внимание че те са 14V 3W. Е неможах да намеря такава крушка и сложих 12V 1.2W и сега свети по силно от останалите и много ме дразни. Явно пак трябва да свалям таблото и да сменя и другите крушки. Ако някой има информация къде мога да намеря крушка 14V 3W нека пише.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...