nanizealot 39 #1 Публикувано 17 Октомври, 2013 Здр. колеги купих на жената една 6г. 1,4 ис ,днес ми направи впечатление че,когато е студена при рязко подаване на газта прекъсва леко и се изфорсирва без проблем ,когато загрее няма никва проблеми ,ако и подавам леко газ когато е студена не прекъсва, всияко е обсужено без свещи утре ще ги взема .Някои ако има идея да сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koricimu 0 #2 Отговорено 25 Октомври, 2013 Здр. колеги купих на жената една 6г. 1,4 ис ,днес ми направи впечатление че,когато е студена при рязко подаване на газта прекъсва леко и се изфорсирва без проблем ,когато загрее няма никва проблеми ,ако и подавам леко газ когато е студена не прекъсва, всияко е обсужено без свещи утре ще ги взема .Някои ако има идея да споделиПривет колега , аз също взех такъв сивик на жената ония ден . При мен същото , като я форсирам до колкото забелязах към 2 к оборота го прави това леко прекъсване , явно си е нормално докато е студен двигателя. После колата е стрела ,като съм на кръстовище и си чакам реда немога да разбера работи ли мотора изгаснал ли е много е тиха , Доволен съм , а ако си намеря за мен 6ген. седан няма да е зле. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nanizealot 39 #3 Отговорено 28 Октомври, 2013 (Редактирано) здр. приятели вчера смених свещи ,днес почистих и дистрибуторната капачка (не че имаше како да се чисти), но това тапо дразнещо прекъсване не изчезна ,да не са дюзите за чистене ? филтри всичко е сменено /> Сложих и ГИ Валтек междо другото ,но не е от него защото си ги правише и преди . Редактирано 28 Октомври, 2013 от nanizealot Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_D15B2 0 #4 Отговорено 28 Октомври, 2013 Колеги не че нещо ама кабелите изправни ли са... ;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nanizealot 39 #5 Отговорено 28 Октомври, 2013 уж жидимо са ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nanizealot 39 #6 Отговорено 28 Октомври, 2013 и другото което е по някога пали оот четварт по някога иска да заварти повече ,мисля си или помпа или дюзи ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nanizealot 39 #7 Отговорено 28 Октомври, 2013 и другото което е по някога пали оот четварт по някога иска да заварти повече ,мисля си или помпа или дюзи ??и понамирисва на бензин през ауспоха :unsure:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове