J's Racing BB8 49 #1 Публикувано 17 Октомври, 2013 Здравейте!След сваляне на скоростната кутия километража не работи.Нито отчита скороста нито километрите,проблема не е в таблото пробвах с друго а и това стана след като свалях кутията.Пробвах и с друг датчик да не би при свалянето нещо да съм скъсал пак не работи,проверих спойките на датчика нямат проблеми.Има ли начин да измеря датчика дали подава сигнал и има ли бушон който може да е изгорял? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marchev 23 #2 Отговорено 17 Октомври, 2013 В датчика влиза една квадратна ос, която му придава движението на кутията. Виж като извадиш датчика дали е там, без нея няма да работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #3 Отговорено 17 Октомври, 2013 Мислех,че датчика е този който се завива на резба и е точно под делкото ама съм го объркал Намерих истиснкия датчик беше прекъснат кабела точно до буксата явно съм го прищишал някакси знам ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #4 Отговорено 17 Октомври, 2013 Покарах 20-тина минути и стрелката започна да подскача до 100-120-160 и така до 200 и изведнъж спря.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове