Crazy job 434 #1 Публикувано 16 Октомври, 2013 (Редактирано) Здравейте колеги, от началото на лятото съм с пружини H&R 29736 VA(лилавите) на сток амортисьори и понеже единия заден беше тръгнал и с помощта на добрите ни пътища вече се предаде, от което следва, че ще се сменят задните два. Понеже пружините свалят с 30/40мм. въпросите ми към вас са: Какви амортисьори са подходящи за тези пружини(газови, маслени), коя марка е за предпочитане и всякакви други съвети каквито се сетите ще са ми от полза.Колата е сивик 6 купе за всекидневно каране.Снимка на пружините. Редактирано 16 Октомври, 2013 от Crazy job Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bigmo6 202 #2 Отговорено 25 Юни, 2014 Жълто кони спорт!Кеф ти лимузина,кеф ти лагерница:-) От три години лятото натягам на половина,зимата максимално отпуснати,пружините са ти за такива или подобни:-) Поздрави! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #3 Отговорено 26 Юни, 2014 Аз бих заложил на стрийт т.е червено Кони смея да твърдя че е по-добро за ежедневна, с жълтото има опасност да си намразиш колата , на ЦРХ-а бах с такива+жълти пружини Кони. За купето съм се насочил към горе споменатите и все пак всичко е въпрос на цел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #4 Отговорено 26 Юни, 2014 Хах, отговорите започват почти година след зададения въпрос, но все пак благодаря. п.с. купето от 4 месеца не е между живите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #5 Отговорено 26 Юни, 2014 E по-добре късно,от колкото никога! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bigmo6 202 #6 Отговорено 26 Юни, 2014 Аз от две години и половина съм пуснал тема за пружини и все още нямам отговор,а имам три комплекта пружини от който съм сигурен само в два как ще стоят и за какво могат да се ползват. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове