Jump to content
Guest stan4o

Дайте идея какво му е на километража

Recommended Posts

Guest stan4o

Километража ми не работи или по-точно работи когато му е кеф;)Значи сядам в колата, паля тръгвам киломертажа си работи.... след малко спира... има го и обратния момент карам си стрелката не мърда от нулата и изведнъж скача и започва да работи :) Колата е Акорд СВ3 и не е като на Сивиците датчика е няква електроника няма жила и.т.н. В начало съмнението беше че е датчика, оказа се че не е той, сега остава да е спиид сензор ама трудно се намира такъв;) Опитвам се да запомня всичко какво е станало и той е тръгнал или спрял, но няма нищо за което да се хвана;)Единственото интересно нещо което ми се случи само веднъж е: колата спряла на контакт, със изключен двигател, по навик натискам спирачката и изведнъж стрелката скочи на 80 км/ч / те такова ускорение и във Формула 1 нема;)/. Та след тази случка май не е спиид сензор ама ко да е нещо на късо по таблото или де да знам...М/у другото когато работи май си работи в рамките на грешката.Всякъкви предложения от какво е това се приемат;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Дали не възможнно да са хлабави връзките в таблото. На мен това ми беше основния проблем. Разглобих го, почистих контактите и си тръгна като ново. Явно се беше образувал някъкъв окис който пречеше на добрия контакт. Ако и при теб е така можеш и да се разминеш с малкия дявол. :)

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stan4o

Дали не възможнно да са хлабави връзките в таблото. На мен това ми беше основния проблем. Разглобих го, почистих контактите и си тръгна като ново. Явно се беше образувал някъкъв окис който пречеше на добрия контакт. Ако и при теб е така можеш и да се разминеш с малкия дявол. :)

Да! това и аз си мисля че може да е причината. Не съм го правил дай идея със спрей сух въздух ли почисти таблото?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRacing

В начало съмнението беше че е датчика, оказа се че не е той, сега остава да е спиид сензор ама трудно се намира такъв

Това за което говориш, са едни и същи неща, казани на български и английски :) Видял ли си какъв е ти датчика?Ако е Сименс то аз ги заменям с японски и става вечен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Да! това и аз си мисля че може да е причината. Не съм го правил дай идея със спрей сух въздух ли почисти таблото?

Има такива специални "Контактен спрей"

незнам какво съдържа ама после е Бест

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Има такива специални "Контактен спрей"

незнам какво съдържа ама после е Бест

:) Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stan4o

В начало съмнението беше че е датчика, оказа се че не е той, сега остава да е спиид сензор ама трудно се намира такъв

Това за което говориш, са едни и същи неща, казани на български и английски :beer: Видял ли си какъв е ти датчика?Ако е Сименс то аз ги заменям с японски и става вечен :beer:
е щом казваш че са еднакви неща на английски и на български добре:D извинявам се за объркването. та аз като казвам датчик имах предвид оная джаджа дето се пъха във двигателя, а под спийд сензор това което е в таблото. Ти за кое казваш че се сменя със японско това в таблото или това във двигателя?още не съм пробвал със контактния спрей. благодаря за отговорите надявам се събота и неделя да имам малко време:bow::D сега станах за смях в квартала! нон стоп правя нещо по колата се едно е Рено!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

....още не съм пробвал със контактния спрей. благодаря за отговорите надявам се събота и неделя да имам малко време:)

:( сега станах за смях в квартала! нон стоп правя нещо по колата се едно е Рено!

Аз имам въпросния спрей ако искаш мога да ти услужа,

щот няма смисъл за три пръскания да купуваш цял флакон

аз от както го ползвах за последно минаха 2 години,

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRacing

та аз като казвам датчик имах предвид оная джаджа дето се пъха във двигателя, а под спийд сензор това което е в таблото.

Първо : не се пъха в двигателя, а в диференциала на скоростната кутия!

Ти за кое казваш че се сменя със японско това в таблото или това във двигателя?

Имам пред вид точно този датчик (спийд сензор) който е в скоростите.А това в таблото се нарича скоростомер (спидометър,......).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...