Jump to content
Guest honda bassmbass

километраж

Recommended Posts

Guest honda bassmbass

прегледах всички теми за махане на стрелките но никъде не видях как става.Някои ако го е правил този трик без фатални последствия моля да сподели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Еми на мен ми се наложи преди няколко месеца. Просто се дърпат мого яко нагоре. При мен нямаше проблеблеми освен, че тази на оборотомера я изтръгнах заедно с оста. :) За друг начин незнам. Разглеждал съм системата отвсякъде и друга алтернатива май няма. Все пак ако не ти се налага наистина не го прави. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRacing

прегледах всички теми за махане на стрелките но никъде не видях как става.Някои ако го е правил този трик без фатални последствия моля да сподели.

Усилията ти ще бъдат катастрофални за някой от уредите :) Пожелавам ти успех :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

От няколко източника съм чел ,че стрелките не трябва да се правят опити да бъдат махани ! Че после ще си търсиш ново табло :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

закакво ти е да си махаш стрелките

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Имаше една тема за модване на табло там беше обяснено доста подробно как най-безболезнено да ги махнеш накара че не не се знае дали няма да се отрзи на уредите ти .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda bassmbass

поръчал съм си нови циферблати и трябва да измисля някак да ги сложа.

Редактирано от honda bassmbass

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Няма нужда се махат стрелките , спокойно :D. Те се огъват и си ги слагаш. Лесно е !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Няма нужда се махат стрелките , спокойно :). Те се огъват и си ги слагаш. Лесно е !

Аве и аз си мислех защо пък да не става с огъване ама поне всички

питат как се махат стрелките и мислех че нестава а то си ставало :D

П.С. Тряа и аз да си модна километражите ама после и стрелките

ще поискат нова боя и лампичките ще искат друг цвят а бе я да

си седя на гъзъ и да си гледам СТОК КМ и това е :(:):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest plamoni

не пипаи ни6то 6те сажалиава6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Еми на мен ми се наложи преди няколко месеца. Просто се дърпат мого яко нагоре. При мен нямаше проблеблеми освен, че тази на оборотомера я изтръгнах заедно с оста. :) За друг начин незнам. Разглеждал съм системата отвсякъде и друга алтернатива май няма. Все пак ако не ти се налага наистина не го прави. :)

колега,я кажи сега работи ли тоя оборотомер или никакъв го няма?аз така извадих като теб стрелката с оста от датчика за гориво и повече не мръдна:beer:иначе точно в онази тема за модифициране на табло ,момчетата махаха стрелките с помощта на две малки лъжички като лостове:)много хитро-ще ми се да го знаех преди да прееба мойта си стрелка....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

В темата на момчето, от онази българската фирма за километражи той е описал как можеш сам да си махнеш стрелките. Спомням си, защото ми беше интересно да прочета, че трябжа да форсираш, да запомниш, да маркираш някакви неща, за да може после стрелката да не се разминава с реалността. Ставаше дума за Хонда, но или беше Сивик 5ген. или някакъв акорд, не се сещам... но става, сигурен съм!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Пичове пак ви казвам ..... не си чупете стрелките ... точно хората с лъжиците пишат ,че на хонда не се махат стрелките !Пък те поне дето всеки ден махат стрелки трябва да имат достатъчно наблюдения !

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

колега,я кажи сега работи ли тоя оборотомер или никакъв го няма?аз така извадих като теб стрелката с оста от датчика за гориво и повече не мръдна:beer:иначе точно в онази тема за модифициране на табло ,момчетата махаха стрелките с помощта на две малки лъжички като лостове:)много хитро-ще ми се да го знаех преди да прееба мойта си стрелка....

За съжаление не рабти. При мен проблема беше друг. Стрелката не работеше още от предишния собственик. Изглежда че и той е направил тази грешка. Сега заради него си търся табло. :) Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GHOST

няма нужда от махане само се подпъхва без дори да мръднатлесно и просто :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found