Jump to content
Guest Anatoli_Dutsov

Скорости Д15Б7

Recommended Posts

Guest Anatoli_Dutsov

значи нещо пак се вкарах в дилема ... имам пребан синхронизатор на 3 скорост ... нещо от 2ра задна пак се ебава ...(тва не е майтап на лед го пробвах ...) и нема начин ще се стига до отваряне ... та въпроса ми е да ремонтирам мойта или да си търся друга скоростна кутия, понеже скоро ме чака турбо ... дали няма да ми стане някоя кутия с по дълги скорости че квото и да правя тая си праи 50 на 1 90 на 2 ... а на 5 с 6000 сам с 190 ... незнам ... какви кутии стават на моя двг и кво препоръчва 'старило и патило' :D 10х предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Как 6е си сигурен 4е на другата кутия няма да е преебан синхрона ...освен ако не я купи6 от познат.Аз ли4но на предната Хонда сложих карбонови синхронизатори на 3,4 и 5-а ако има6 желание 6ти дам линк към фирмата която ги продава но не са евтинки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Как 6е си сигурен 4е на другата кутия няма да е преебан синхрона ...освен ако не я купи6 от познат.Аз ли4но на предната Хонда сложих карбонови синхронизатори на 3,4 и 5-а ако има6 желание 6ти дам линк към фирмата която ги продава но не са евтинки

а имаше ли полза от карбоновите синхронизатори? изобщо карбона не е много удачен за триещи се елементи - то за това толкова трудно се правят карбонови спирачки и съединителито полза сигурно е имало, ако старите синхронизатори са си били отишли, но дали е имало разлика спрямо обикновени синхронизатори, и карбоновите? много ми е интересна тази тема ... Драго дай го този линк, да ги разгледам ... от любопитство просто

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4
http://gearspeedinc.com/products.htmЗа полза Иво не мога да ти кажа,но това което усетих...много по добре влизаха скоростите и някак си по плътно,бях и с шорт шифтър.Всъ6тност те не са целите карбонови но ти 6е види6 на снимката...Колегата Pro-Driver купи колата ако той про4ете темата да сподели и той впе4атления

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Anatoli_Dutsov

колко пари излизат тея синхронизатори и кое препоръчвате ... 1. нова кутия с по дълги скорости от някоя друга Д -серия (на старо)2. нови синхронизатори за таяда си взимам ли шорт шифтър? много хора ми казаха, че щом ше слагам турбо по добре да не слагам шифтър ( не помня имената им на тея много хора ... )ако реша да са синхронизатори колко пари ще ми доидат в БГ, колко горе долу за смяната им?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

най-тънко е да си вземеш кутия 2ра употребано гаранция-франция, че ще работи по-добре от теб. най-добре от познат, или някой, който я е чувал как работи преди да я свалиш, поне гаранция да ти даде за нея.но и с гаранция, пак си е стара и съответно изхабена скоростна кутиянай-добрия вариант е да си вземеш кутия на старо, нови хубави синхронизатори, отваряш 2те и събираш една с най-добрите части от 2те кутии. също ако предавателните числа са им различни, можеш да си направиш някои приятни замени тип 'франкенщайн'

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRacing

Имам една свободна кутия от D16Z6.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...