Jump to content
Guest ИВО

Купуване на кола от Ger

Recommended Posts

Guest ИВО

Привет на всички,преди време ви занимавах с моя наболял проблем, а именно че търся Сивик, така и не можах да си харесам тук и реших да го взема от чужбина (Германия), та на въпроса тъй като незнам немски ще се нуждая от помощ там, случайно попаднах на тази обява. Писах на майла и ми се отговори това: Работя по следния метод:Клиента получава:+ подслон(без храна, затова си донеси консерви с месо + сирене)+ 24 часов достъп интернет и+ мен (преводач + шофйор)+ колата ми на разположение.Търсим заедно желаната кола, купуваме я,регистрираме я, вземаме за нея Евро Документ.(имам опит, до сега 30 коли возят щастливи купувачи).Аз получавам 25 Евро на ден( най дългото търсенепродължи 6 дена с регистрацията).Получаваш пътни карти на Европа(ако искаш, преглед на возилото в работилницапри приятел за 25 Евро) и пътуваш.Това е......и бих желал да попитам има ли някои който е запознат с нея и как ви се струва?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Според мен обявата не е зле, като се има в предвид че за 50 кинта имаш преводач и
транспорт, това за интернета няма особенно смисъл защото яките коли в Германия не
се копуват от автокъщите а от частните обяви в всекидневниците, питай го по имейла
и дали може да ти отбива от цената чувал съм че добрите свалят от 100-200 до 300-400

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ИВО

питай го по имейла

и дали може да ти отбива от цената чувал съм че добрите свалят от 100-200 до 300-400

и аз съм го чувалтова, и следващия път като му пиша и това ще проверя мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Accord6

25 Евро на ден срещу толкова много "екстри" ми се струва смешно. Сигурно има някаква уловка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

Пропуснали са да ти кажат че ще плащаш и горивото разбира се , брат ми е в Германия и аз трудно ще го съглася да си зареже работата за 25 евро.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

........пропуснали са да ти кажат че ще плащаш и горивото разбира се......

То тука за 50 кинта все едно може да си наемеш преводач,

транспорт, free benzin, че пари и за хотел че останат да да ама не

П.С. То се подразбира че ще спи в някой килер и ще хапва

от консерва, но човека отива там за кола а не на почивка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto

Пропуснали са да ти кажат че ще плащаш и горивото разбира се , брат ми е в Германия и аз трудно ще го съглася да си зареже работата за 25 евро.

брат ти работи там, предполагам, а пича може и да е студент! Защо да не изкара някое друго евро като помогне на сънародник! :) Аз имам един познат, който именно по този начин си помагаше финансово докато беше студент в Щутгарт!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iwo

Зависи ,ако търсиш нещо много евтино-водят те в първата автокъща и си готов.Но за ходене по частни обяви трябва да си приготвиш по 50-70 евро на ден само за бензин :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...