zixin 94 #1 Публикувано 7 Октомври, 2013 Мислих си един ден колеги дали е възможно да се набута арматурното табло от сивик 6-та генерация (но не англичанката) в 5-та генерация хечбег и някакви седалки от по нова или луксонна хондичка.Не че съм тръгнал да го правя но ще ми е интересно да видя дали някой друг си го е мислил или дори пробвал и ако е пробвал какъв е бил резултатът.п.п. Цялата идея доиде от 2 снимки на които попаднах случаино и забелязах че арматурните табла на 5-та и 6-та генерация не са много различни, а за седалките идеята доиде от обявата на един колега който продаваше седалките от седма генерация и задните седалки много ми заприличаха на седалките от 5-та генерация.Споделете мнения, набюдения и идеи моля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
'KrAsY' 5 #2 Отговорено 14 Ноември, 2013 И аз сам го мислил този вариант, но не съм сигурен дали ще пасне таблото от 6-та. С колегата ще сме много доволни ако някой, който знае дали става този номер пише 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #3 Отговорено 15 Ноември, 2013 - според мен не е добре да се прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zixin 94 #4 Отговорено 18 Ноември, 2013 Това рязане на тръбите не ми харесва и на мен. но със сиг може да се направи някаква чупка и да си стоят да крепят волана да не падне в краката ни. Май за сега само ще си направя всичко черно вътре и ако не ми харесва пак ще го сменям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове