Jump to content
Guest Ники

Педала за газта се втвърдява

Recommended Posts

Guest �ики

Някой имал ли е такъв проблем.Колаго карам на 4-та на 4000 оборота педала за газта става адски твърд имам чувството,че ако продължа да го натискам ще го строша. Това става само на 4-та скорост когато вкарам 5-та си продължава нормално.Случвало ли се е на някой от вас и каква може да е причината.Става въпрос за D13B2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Някой имал ли е такъв проблем.Колаго карам на 4-та на 4000 оборота педала за газта става адски твърд имам чувството,че ако продължа да го натискам ще го строша. Това става само на 4-та скорост когато вкарам 5-та си продължава нормално.Случвало ли се е на някой от вас и каква може да е причината.Става въпрос за D13B2

при мен такова чудо няма нямам и представа от какво може да е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Сигурен ли си, че е само на 4-та? При мен го има на всички предавки и до колкото знам е мястото където отваря и втората клапа на карб-а :D Т.е. до там е еконо-мод от там надолу кеф-мод :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest �ики

Да само на 4-та прави така, все едно не може да се натиска повече и като дам на 5-та си е нормално.Не става така всеки път, но е често

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Педала за газта няма нищо общо със скоростната кутия! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

по леко натискай че ще изкривиш дюшемето под педала :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Колегата Дидко е прав - това е моментът, в която се отваря втората клапа.Съжелявам, че намесвам друга марка - но когато карах опел кадет преди 3 години ми беше твърдичък педала на газта, но си я карах. И един ден трябваше да отида на майстор.... който, признавам, си разбираше.... освен, че настрои газовата уердба и свърши доста други неща, ми пръсна смазка точно в тази област на карбуратора за клапата.................................. не можеш да си представиш каква разлика имаше............................ аз си мислех, че е важно само жилото на газта, но определено грешах - от онзи момент нататък газта беше като на едногодишно опелче или като на 12 годишна хондичка(че моята газ на хондата сега си е все окей - да чукна на дърво - меееекааа, меееекааа).Успех ;-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miro_87

Не се оплаквайте,защото не сте се качили на моита кошница (няма да споменавам марка) но педалът ми е ужасно твърд!!! като карам със 140 км/ч ми омалява крака за 3,4 минути и просто е тормоз да карам повече от 100 -120. Ма кво да се прай като е на 20 години барака :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...