kocevv 0 #1 Публикувано 6 Октомври, 2013 От 2 дена колата си спира,но като задържа педала на спирачката той потъва плавно.Няма теч на спирачна течност,може ли да е от помпата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vuc-tec 19 #2 Отговорено 6 Октомври, 2013 Да може преди на една друга марка кола. ... сервото пускаше въздух и правше същият проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kocevv 0 #3 Отговорено 6 Октомври, 2013 Може ли да се сменят гумичите във помпата или да си търся по моргите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marchev 23 #4 Отговорено 6 Октомври, 2013 Сменяй цяла помпа. Не знам дали има само гумички, но проблема може да не е от тях а самите стени на помпата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kocevv 0 #5 Отговорено 20 Октомври, 2013 (Редактирано) Оказа се Че на вътрешното буталце едната гумиЧка беше скъсана,смених ги всиЧките комплекта е 8 лв. и спираЧките са веЧе добре :)/> Редактирано 22 Октомври, 2013 от fenabg 4 е едно а Ч е друго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #6 Отговорено 20 Октомври, 2013 От къде ги закупи тези от 8 лв... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cecko0000 0 #7 Отговорено 22 Октомври, 2013 Имам проблем със спирачките на honda civic 2004 1.7 тдци. Цилиндърчето при наклатките почти не връща,продава ли се отделно или трябва цялата машинка да се купи. Казаха ми че също проблема може да е от маркучите. Някаой имал ли е такъв проблем ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове