Jump to content
Guest ripper

Нашия представител на тунинг шоуто

Recommended Posts

Guest Antony

Тогава нека да издигна кандидатурата на бате Емо. Според мен той доста ги поназнайва нещата и ще бъде обективен надявам се.

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Аз освен, че подкрепям тази на Емо издигам и кандидатура на Darcosi. Като аз съм повече от сигурен, че той е много навътре в нещата. Но не го знам все пак дали има да отдели време, аз само давам предложение. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

И аз съм ЗА тези двамата, но би било доста по-добре ако Дарко учства в гонките вместо да ги оценява ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

а тва е интерсно та по този въпрос може да се пусне и една анкетка то зависи и дали Емо и Дилян са съгласни :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

подкрепям донякъде избора на представители обаче...

първо изключително много уважавам и двамата и искам да благодаря най-искренно за помоща оказана при работата в/у двигателя

но смятам че и двамата като едни завидни хеитъри на пласмасовите/стъклопластните и т.н. джиджавки по колите не биха могли да бъдат обективни....

от друга страна пък контра на собственото си мнение де :D те най-реално ще оценат как се връзва тунинга с концепцията на автомобила тъй като така и така не му се кефят (поне доколкото знам де ......... та накратко съм ЗА !!! тяхната кандидатура :D

п.с

колеги вие ще сте готови ли да представим достойно КЛУБА

защото аз ще имам изненади и към екстериор и към интериор и към музика ако всичко върви наред :D

Редактирано от radio_manbg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Нямам нищо против горните кандидатури но искам да издигна още една а именно на колегата V-Tec /Жоро/.Има голям поглед върху нещата,а и не е зле да има няколко кандидатури.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Абе вие съвсем се побъркахте бе момчета, АЗ и оптичен тунинг :D стига бе, не мога да правя такива неща. За мен Такъв човек трябва да е някой който е правил подобни неща, гледал е много коли с всякаква оптика: от леко и стилно пипнати до безумиците които не можеш да ги познаеш какво са. В момента се сещам за 2-ма такива, единия е Теодор (radioman), a другия е Светльо (surr3a1)Мен просто ме забравете. Сериозно, хич не ме бива по оценяване на оптичния тунинг.Хайде дайте още няколко предложения и да пуснем анкета. И ще е хубаво всеки който е бил кандидатиран тук да каже дали е съгласен преди да пуснем анкетата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

ако е за оптичен тунинг, подкрепям с 2 ръце кандидатурата на Светльо (surr3a1), стига да е съгласен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

ако е за оптичен тунинг, подкрепям с 2 ръце кандидатурата на Светльо (surr3a1), стига да е съгласен

:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

ееее дръжте темата горе че ще я окепазим и после пак някой ще я търси ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

вкарахте момчетата във филми , който не гледат :) става дума за оптика и музика ;) Според мен Драги4а или Беджи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Crxâ„¢

Колеги не искам да намеквам каквото и да било ама за мен човека които трябва да е е Босс Хогг!Все пак момчето има награда за най добар японски автомобил от Казанлък и 2-ро или 3-то място в София синия Сивик кои ли не го знае:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Колеги не искам да намеквам каквото и да било ама за мен човека които трябва да е е Босс Хогг!Все пак момчето има награда за най добар японски автомобил от Казанлък и 2-ро или 3-то място в София синия Сивик кои ли не го знае;)

Съгласен. :););) Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Колеги не искам да намеквам каквото и да било ама за мен човека които трябва да е е Босс Хогг!Все пак момчето има награда за най добар японски автомобил от Казанлък и 2-ро или 3-то място в София синия Сивик кои ли не го знае:)

аз си мисля че той ще иска да участва щом има награди......нема ли да има някой друг да ни представи с некой друг оптичен тунинг бре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Упълномощен съм от Светльо (който е в Китай и от там не отваря форума) да ви благодаря за оказаното му доверие. Каза че с удоволствие ще участва ако така решите и е в България тогава :) PS Май е време за анкета... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Crxâ„¢

аз си мисля че той ще иска да участва щом има награди......нема ли да има някой друг да ни представи с некой друг оптичен тунинг бре
за съдия мисля че става въпрос не за учаник представител .... всеки които иска може да участва все пак различни хора различни виждания ....... всеки си решава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

живот и здраве ако всичко върви по план ще се помъча да представя и моята любов на това изложение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

именно той ми беше третата кандидатура, ма не знаех че той е босс-хогг :) твърдо ЗА неговата кандидатура, освен ако пак не реши да участва че тогава няма да може да е съдиямежду другото, до тук нито един кандидатиран не е приел предложението.... хайде бе казвайте кой е навит и кой не, или ако някой иска да се самокандидатира, сега е момента :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Ади де даите си съгласието накрая аз да не са самокандидатирам и самогласувам ..и аз рабирвам от уптичин тюнинг.....за сега само surr3a1 се е съгласил....чудя се дали да участвам ....ко мислити

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Упълномощен съм от Светльо (който е в Китай и от там не отваря форума) да ви благодаря за оказаното му доверие. Каза че с удоволствие ще участва ако така решите и е в България тогава :)

PS Май е време за анкета... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ripper

Аз съм пас :D Иначе трябва да е някой който разбира поне малко от тунинг външен :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

вкарахте момчетата във филми , който не гледат :D става дума за оптика и музика :D Според мен Драги4а или Беджи.

Мерси мой,но без мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest garooo

вкарахте момчетата във филми , който не гледат :D става дума за оптика и музика :beer: Според мен Драги4а или Беджи.

Мерси мой,но без мен
И аз предлагам теб бре,ко са дърпаш :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest genchotur

да помогна с нещо евентуално аз вчера се отървах от гадното бмв което ме измъчваше дълго време и са съм метнал око на акорд 99година 3.0 v6 200hp но само чакам да видя какво ще става с тоя акциз гаден някои ако има идея да сподели де

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bojeto

gen4o bace .. do 120 kw .. posle pak ima :( sorry za latinicata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

Какво стана с кандидатите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda lyd fen

До крайния срок трябва да излъчим някой.................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Както е тръгнало ще си останем без кандидат :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimy

айде вия се познавате по добре излъчвайте някой ы а смятам да съм готов до тогава с колата и да участвам :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ми ще останем...... като никой от кандидатираните не казва "Бих се заел"....Айде съгласявайте се, че да не посочвам :) да видите "демокрация" в действие ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

До крайния срок трябва да излъчим някой.................

Ама чакай.. ние забравихме още един сериозен почитател както на оптичното така и на силовото, но със сигурност на качественото.. honda lyd fen ! Какво ще каже издигнатият в кандидатура?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ма ние хубаво си издигаме кандидатури, ма като нито един от кандидатите не е казал тук че е съгласен.... ко праим??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ripper

Аз съм съгласен, но има много по-добри специалисти и кандидатури от мойта !!! Ако никой не прояви желание ме пишете мен :D (то малко тва си е нож с две остриете, че някой хора бая ще те намразят :tooth: съдията, съдията... съдията ... педе***) :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...