Jump to content
Guest cronnoss

Honda Concerto

Recommended Posts

Guest cronnoss

Здравейте фенове на марката Хонда. Наскоро си купих Хонда Кончето и сам много доволен от нея. Обръщам се към вас тъй като тук разбирате най-много естествено от Хонди.Понеже аз тепърва навлизам в марката моля за малко информация относно Хонда Кончерто и дали са добри или сам се прецакал и е било по-добре да си взема Сивик . Общо взето плюсове и минуси на модела.И естествено всякаква друга информация ще ми бъде полезна. Мерси предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

здравей и добре дошъл :blink: за прецакване и дума не може да става щом е хондакончертото е английска сглобка на платформа на сивикима хубава возия(както сигурно си установил и сам) :blink: мога да ти пожелая много безаварийни километри :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

здравей и добре дошъл :blink:

за прецакване и дума не може да става щом е хонда

кончертото е английска сглобка на платформа на сивик

има хубава возия(както сигурно си установил и сам) :blink:

мога да ти пожелая много безаварийни километри :D

Добре дошъл във форума.

Напълно съм съгласен с колегата didone. Количката е супер. Няма да съжаляваш за нищо. Със здраве да си я караш.

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony
:blink: Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

Каквато и Honda да притежаваш,само можеш да бъдеш горд,а и спокоен за избора,който си направил-много държат да им се не види :blink:;):D !Добре дошъл,не щади въпроси,тук има много хора ,който ще помагат :D ...................HONDA RULEZZZ :blink:;);):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman
:blink: Добре дошъл!Колата е добра ще бъдеш доволен :D .....то лоша Хонда нема! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cronnoss

Благодаря за вниманието и бързите отговори. Иначе си се кефя на Хондата но просто тоя модел го видях за първи път като я купих (хареса ми а и парите бях добри) и като гледам май не е много често срещан.За Сивик съм чел и слушал доста но за Кончерто нищо за това питам така. Също ме интересуват и как е с резервните части цени и т.н.?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto

Благодаря за вниманието и бързите отговори. Иначе си се кефя на Хондата но просто тоя модел го видях за първи път като я купих (хареса ми а и парите бях добри) и като гледам май не е много често срещан.За Сивик съм чел и слушал доста но за Кончерто нищо за това питам така. Също ме интересуват и как е с резервните части цени и т.н.?

Повече от 2 години карам такава и е желязна! И в града и на дълъг път е идеална!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

[quote

Също ме интересуват и как е с резервните части цени и т.н.?

н

яма проблем с частите

дори някои са идентични с на Ровер200или400 май беше ;)

Редактирано от didone

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...