Jump to content
Guest Imprez

Honda Civic 1.6 V-tec 16v

Recommended Posts

Guest Imprez

Харесах си една Honda Civic 1.6 V-tec 16vДанни:Дата на производство - юли 1993 г.Тип двигател - БензиновМощност (к.с.) - 126 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - КупеПробег - 167000 кмЦвят - ЧеренОсобености:2(3) ВратиABSБордови компютърЕл. ОгледалаЕл. СтъклаКлиматикКсенонови фаровеЛети джантиОбявената цена за продажба е 5200 лв.Мисълта ми е дали е реална тази обява или някой се бъзика ?!Снимки на колатаИма я в мобиле.бг опитах се да пусна линк към тях, но не ги отваря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Харесах си една Honda Civic 1.6 V-tec 16vДанни:Дата на производство - юли 1993 г.Тип двигател - БензиновМощност (к.с.) - 126 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - КупеПробег - 167000 кмЦвят - ЧеренОсобености:2(3) ВратиABSБордови компютърЕл. ОгледалаЕл. СтъклаКлиматикКсенонови фаровеЛети джантиОбявената цена за продажба е 5200 лв.Мисълта ми е дали е реална тази обява или някой се бъзика ?!Снимки на колатаИма я в мобиле.бг опитах се да пусна линк към тях, но не ги отваря

Колега,сигурно има и телефон на продавача,та звънни му и питай ;) Инак има доста фалшиви обяви даже тия дни гледах една на 5300 лв уж се продава ВТЕК ,едновалова,130к.с. по обявата,а снимана ВТИ 5г. с немски табели :D б16а2 мотора :blink: ......тъй че звъни и питай :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Да и аз сьм на сьщото мнение по добре ако има телл звьнни и виж за кво иде реч :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Imprez

Не знам дали сте видяли хондата, но на външен вид е идеална :blink: И ми се струва, че едва ли е за 5200 при условие, че изглежда така ;) Звъннах, но никой не вдигна :blink: Ще пробвам утре пак :D Някой ако е звънял случайно да пита за колата да сподели....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest �ики

Аз сащо званях няколко пъти и никой не вдига.А като гледам вида на колата,номера ( Дания май) и ЦЕНАТА много ме съмнява обявата да е фалшива

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GIGGS

Aз се свързах преди около 4-5 дни и ми казаха, че е продадена колата. Предполагам е същата обява - черна с кристални стопове,кит и надпис ME-Edition. На мен също не ми звучеше реално, но надали е била импулсна обява, защото не беше много словоохотлив и разговора приключи за 10 секунди. Всъщност реална или не - все тая :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Кво говорите Вие бе приятели. Аз ВИТЕК за 2200лв намерих, ама нъцуж спешно, та дори да е замазана откъм документи и да е писана 90к.с. и да е инвалидна пак цената е ниска. ............................абе нагледал съмс е на обяви..... :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan

Абе не е задължително да е фалшива обявата.Мой приятел си взе от шефа на изплащане за 4000лв сивик седан 5ген 1.6 125к.с. 4х4 с всичко без клима.И аз му се смях като ми каза,понеже аз си търсех Хонда и така и не си намерих

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chavdu

определено не е реална обявата ... сниман е DOHC VTEC двигател ... а е обявена за 126 коня ... да речем че снимките само не отговарят ... ама отдолу в инфото са написали ... че всичко се вижда на снимките ... незная защо го правят това хората ... къде им е ползата не ми е ясно .. телефона не е импулсен ... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

определено не е реална обявата ... сниман е DOHC VTEC двигател ... а е обявена за 126 коня ... да речем че снимките само не отговарят ... ама отдолу в инфото са написали ... че всичко се вижда на снимките ... незная защо го правят това хората ... къде им е ползата не ми е ясно .. телефона не е импулсен ... ;)

да се правят на актуални ;) виж телефона ми звъни,и аз съм в играта ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

сивик седан 5ген 1.6 125к.с. 4х4

;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

сивик седан 5ген 1.6 125к.с. 4х4

:D
виждал съм такъв на живовиждал съм и 4ген само че не-VTEC, ~110 коня

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...