Jump to content
didotooo

Civic VTEC-E 1995

Recommended Posts

Здравейте колеги :) Ето я и новата придобивка в японското ни семейство :emo:

Honda Civic 1.5 VTEC-Economic 90 коня инжекцион,1995 година , оригинално спортно окачване.

Колата я взехме с прясно монтирана метанова уредба .

В същност е за приятелката ми ,но я карам и аз често :D

С тоя разход я спукваме от каране и за сега впечатленията ни от нея са много добри.Очукана и ръждива на външен вид ,но за нейна първа кола е супер.

Гори си масълце , почти няма здрава ламарина по нея,липсват 4 те калобрана и някои други аксесоари...диодни ъпгрейди навсякъде в салона,изкубан касетофон и всички говорители :D Иначе отдолу няма ръжда ,окачването ме впечатлява особено по завоите ,а мотора въпреки това работи добре.На бензин дърпа дооста яко :devil: Докарахме си я от Стара Загора , като изключим ,че лостчето за чистачките при включване окъсява и се разминахме само с пушек от таблото се прибрахме благополучно :clap:

Разхода извън града на метан е 5,80 лв(толкова събира бутилката) - 90 км. В града минаваме около 50-70 км.

Изкарах целия салон навън и го изпрах ,беше потресаващо мръсна.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеална е, честито ;) Много ме радва предната броня и огледалата, че са черни, джантите и окачването са супер, само не я паркирай така с ръбчето на едната гума на бордюра, че не е много здравословно :P :P Като цяло иска малко труд, но все пак не сте взели нова кола, а и така е по-сладко :) :) Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи това е въпросната бегачка,която пресича пътя от Варна до Мюнхен :) . Екстериорно иска работа,иначе по двигател изглежда добре...или поне главата е запазена

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...