didotooo 11 #1 Публикувано 18 Септември, 2013 Здравейте колеги Ето я и новата придобивка в японското ни семейство :emo: Honda Civic 1.5 VTEC-Economic 90 коня инжекцион,1995 година , оригинално спортно окачване. Колата я взехме с прясно монтирана метанова уредба . В същност е за приятелката ми ,но я карам и аз често С тоя разход я спукваме от каране и за сега впечатленията ни от нея са много добри.Очукана и ръждива на външен вид ,но за нейна първа кола е супер. Гори си масълце , почти няма здрава ламарина по нея,липсват 4 те калобрана и някои други аксесоари...диодни ъпгрейди навсякъде в салона,изкубан касетофон и всички говорители Иначе отдолу няма ръжда ,окачването ме впечатлява особено по завоите ,а мотора въпреки това работи добре.На бензин дърпа дооста яко Докарахме си я от Стара Загора , като изключим ,че лостчето за чистачките при включване окъсява и се разминахме само с пушек от таблото се прибрахме благополучно :clap: Разхода извън града на метан е 5,80 лв(толкова събира бутилката) - 90 км. В града минаваме около 50-70 км. Изкарах целия салон навън и го изпрах ,беше потресаващо мръсна. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #2 Отговорено 3 Октомври, 2013 Идеална е, честито Много ме радва предната броня и огледалата, че са черни, джантите и окачването са супер, само не я паркирай така с ръбчето на едната гума на бордюра, че не е много здравословно :P Като цяло иска малко труд, но все пак не сте взели нова кола, а и така е по-сладко :) Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stiliqn007 8 #3 Отговорено 19 Май, 2014 Значи това е въпросната бегачка,която пресича пътя от Варна до Мюнхен . Екстериорно иска работа,иначе по двигател изглежда добре...или поне главата е запазена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове