Jump to content
Guest bat_gogo

Дразнещо скърцане отзад :d

Recommended Posts

Guest bat_gogo

Здравейте, от около 2 месеца съм горд собственик на Honda Civic 1.4i Fastback '97 карам си я, и си умирам от кеф, нямал съм никакви проблеми, и все още нямам с изключение на някакво дразнещо скърцане, :rolleyes: което се появи отзад, звука наподобява търкане на гума в гума, или метал и се чува когато карам по неравен път, особено като се качат повече хора в колата. Дайте някаква идея кой е тоя дразнител и как да премахна. :thumbs2:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

Огледай големите тампони които са към купето може би някой от тях е заминал

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Alex-civic

При мен също скърцаше така - Виж дали кората е добре хваната за вратата на багажника - при мен липсваха две щифтчета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo

и аз си помислих да не е кората, но добре я огледах и нищо не установих, ще махна да видя дали е от нея, но май тампон някакъв ще е. някой знае ли колко пари излиза смяната им?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSTONIAN

и аз си помислих да не е кората, но добре я огледах и нищо не установих, ще махна да видя дали е от нея, но май тампон някакъв ще е. някой знае ли колко пари излиза смяната им?

120лв. и двата от Бултрако.Другия вариант от www.shikov.hit.bg :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hEka

аз имах скъсан голям тампон, но като я разглоби бащата сметна, че е добре да се сменят повечето тампони отзад ... при Шиков големия тампон е 20лв малкия 6лв, но тва е в Пловдив!! Не ти препоръчвам да купуваш "оригинални" щот сичките са едни и същи боклуци... по добре ги направи при него... доста хора там си ги правят и са доволни

Редактирано от hEka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo

мерси много за информацията, ще ги сменя тия тампони, но знаете ли дали мога да ги намеря накаде в Бургас, че не ми се занимава с поръчки и доставки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest naYavorTa

мерси много за информацията, ще ги сменя тия тампони, но знаете ли дали мога да ги намеря накаде в Бургас, че не ми се занимава с поръчки и доставки.

В сервиза на Хонда Апостолов - официален представител на Бултрако за Бургас,но ти препоръчвам от там да си купиш тампоните и сам да ги смениш.Че на мен ми се наложи да сменям там ремъци и др. и сметката не беше от най-малките...Тел. на сервиза 0897978112./Не им правя реклама,искам да помогна,а аз лично не бих повторил - колата ми седя там един месец докато и дойде ред...тъпо!/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo

Мого съм благодарен за инфото, смятам да направя точно както казваш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

С тампоните няма лошо да направиш операцията. Въпреки това ще те посъветвам с един парцал първо да изчистиш гуменото уплътнение на вратата на багажника и след това с друг парцал /сух/ да разнесеш WD40 /пробвал съм и със силиконова смазка за уплътнения ,ама е ташак/ по цялата дължина. При мен поне от това беше въпросното скърцане , точно както ти го описа !

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...