Jump to content
zixin

голямо барче за civic 5 gen hatch

Recommended Posts

Наскоро разбрах че на колата ми и липсва голямо барче в интериора и това започна да ме гложди всеки път когато съм в колата.Някои да знае какви пари вървят нови от магазин, или втора ръка в добро състяние.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега може ли снимка да видя за какво говориш и да видя правилно ли съм разбрал за кое барче става въпрос защото ако е същото може и да мгоа да ти помогна Публикувано изображение Поздрави

П.П. ето все пак да не съм OFF - http://www.ebay.com/...4efd484&vxp=mtr

надявам се да съм помогнал :)

Редактирано от Tonji

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в бг можеш да го намериш и за 50лв.и за 100лв.зависи от състоянието.предполагам,ти липсва и оригинален подлакътник.я се огледаи.и те вървят от 50 до 150

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,това барче може ли да се монтира на пластмасите на старото барче (тези който идват от скоростния лост) или трябва да се вземе заедно с тях?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля ,че можеше.Само се махаше една пластмасова капачка която се намира пред скоростния лост.След това се слага другото барче и си пасва.Публикувано изображение

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

барчетата са 2модела :) това е 2рия модел : http://www.honda-classifieds.com/attachments/door-panels-dashboards-carpet-interior-body-trim/689d1270434883-eg-si-jdm-center-console-eg-console.jpgно предимно май на купетата се слага :) говорим за ЕГ само :) та монтажа става чрез демонтиране на старото( малко) барче - държи се на 4болта - 2до пепелника и 2отдолу при пасажера и шофьора , следва премахване на малкото парченце което стои пред скоростния лост което също се държи на 2болта при пасажера и шофьора и после се поставя голямото барче и се захваща с 2болта в горната страна и 2 при пасажера и шофьора :) за подлакътника не знам нищо ама май върви с цялата конзола която е при ръчната :) всичко е на цени от 50-150 :) мисля че имаше цяла тема с ЖДМ шукарийте - потърси я :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като слагах голямото барче,не съм махал малката пластмаса до скоростния лост и всичко си влезе като у дома си.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...