Jump to content
Guest da6kata

снимки,картинки и тапети

Recommended Posts

Guest da6kata

искам да изкажа благодарността си кам един непознат не вече толкова близък във връзка с качването на един торент в http://zamunda.net/ или стария http://torrents.linkos.bg/ ,а ето и историята на този торент всичко започна в един хубав ануарски ден когато се натъкнах на торент със следното заглавие Porsche Pictures и тъй като на един светофар вчера бях видял едно порше и реших да го разгледам торента и така започна всичко като прочетох първия коментар от уплоудера цитирам

"Надявам се да останете доволни Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ако искате някакви други марки автомобили просто кажете или PM ми пратете Публикувано изображение

ПС: Ставам за поет нали Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение "

след това последва лично съобщение към създатела на торента с история

"много си играх и намерих каквото искаше до десетина минути ще е качено Публикувано изображение

-------- da6kata написа: --------

мерси изключително много даже не мислих че ще се отзове някой тва ми е любимата кола и особено като написах сичко тва и ти да кажеп че ще намериш мислих че отговора ти щеше да бъде абе ти луд ли си или нещо такова мерси много още веднъж Публикувано изображение

-------- Skalp написа: --------

Започвам да търся ако намеря ще кача възможно най-бързо

-------- da6kata написа: --------

каза ако някой иска някви други да каже на лично интересуват ме снимки хонда сивик ама за модела 1992-1995 води се пета генерация двигател B16A2 пада се пета генерация от модела и VTi се пада генрацията мерси предварително"

та исках да кажа всеки да глсува за торента и не само този на хонда,но и на всички останали качени от Skalp и да гласуват и пишат коментари защото останаха малко добри хора нека и тях не загубваме така че гласувайте коментирайте теглете сийдвайте и най вече се наслаждавайте,а ето го и самия торент Honda Pictures

поздрави от мен и благодарско

Редактирано от da6kata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Браво. Видях торента и има доста добри снимки. :rolleyes: За съжаление има доста такива с малък размер и не особено добро качество. Жалко че няма повече снимки на любимата 5-та ген. Въпреки всичко май ще си сменям десктопа :thumbs2:

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

готини снимки има :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata

Браво. Видях торента и има доста добри снимки. :rolleyes: За съжаление има доста такива с малък размер и не особено добро качество. Жалко че няма повече снимки на любимата 5-та ген. Въпреки всичко май ще си сменям десктопа :thumbs2:

като каза 5та генерация се сетих че и аз съм качил в интернет само на 5та генерация има и яки но не знаем много е трудно да се намерят за десктоп с високо резолюция снимки на 5тицата ато се пак тва е уплоуднато от мен наслацдавайте се 5th_generation и teamrice има и бест моторинг много хубав епизод за дрифта има и една 5ичка дет много свири ама много Best Motoring айде много безаварийни

Редактирано от da6kata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

като каза 5та генерация се сетих че и аз съм качил в интернет само на 5та генерация има и яки но не знаем много е трудно да се намерят за десктоп с високо резолюция снимки на 5тицата ато се пак тва е уплоуднато от мен наслацдавайте се 5th_generation и teamrice има и бест моторинг много хубав епизод за дрифта има и една 5ичка дет много свири ама много Best Motoring айде много безаварийни

Мерси пич,изкефиха ме много тея хондлелки :D ,чак се замислям дали да не "натокам :cool: " и мойта така :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...