ozirisa 0 #1 Публикувано 17 Септември, 2013 Здравейте!Имам Хонда Сивик 2007 2.2 i-CDTi, от която съм супер доволен, но ми се иска да и сложа Type S визуален пакет.За сега съм се сдобил само с предна решетка(тази,която е между фаровете).Търсих тук-там, но само на едно място намирам преден и заден лип.Доколкото съм запознат няма как да ги взема и да ги сложа, защото без веждите ще отстърчат встрани и няма как да се фиксират добре.Въпросът ми е, някой правил ли го е това от Сивик хеч 2007 да сложи Type S или Type R визуалният пакет и от къде се намират такива части?Благодаря Ви, предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
karaat 0 #2 Отговорено 12 Ноември, 2013 Здравейте!Имам Хонда Сивик 2007 2.2 i-CDTi, от която съм супер доволен, но ми се иска да и сложа Type S визуален пакет.За сега съм се сдобил само с предна решетка(тази,която е между фаровете).Търсих тук-там, но само на едно място намирам преден и заден лип.Доколкото съм запознат няма как да ги взема и да ги сложа, защото без веждите ще отстърчат встрани и няма как да се фиксират добре.Въпросът ми е, някой правил ли го е това от Сивик хеч 2007 да сложи Type S или Type R визуалният пакет и от къде се намират такива части?Благодаря Ви, предварително !Здр,колега.Откъде си закупил предната решетка,със емблемата ли е или без и колко струва.Заслужава ли си промяната,замислям се и аз по тоя въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове