Red Line 33 #1 Публикувано 17 Септември, 2013 Здравейте колеги имам проблем с механизмът за затваряне на стъклената вратичка с металната, ма хонда сивик 5ген хеч. Проблема е следният като се затвори вратичката явно захватът е слаб и има луфт и тропа при движение. Някой срещал ли е този проблем и как да го реша? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #2 Отговорено 17 Септември, 2013 Махаш декоративните пластмаси които закриват механизма и си стягаш с отверка скобата около която се захваща/заключва механизма. При мен се беше охлабила по незнайни причини и ефекта беше същия като описания от теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #3 Отговорено 17 Септември, 2013 Още сега отивам да пробвам и ще споделя мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red Line 33 #4 Отговорено 17 Септември, 2013 Оказа се че някой е посягал на колицата ми е се е опитам да разбие вратичкатаа, в последствие на което часта до механизма на чистачката се е отчупил! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове