Jump to content
AccurseD

Малко помощ преди да купя кола (сивик)

Recommended Posts

Здравейте,от скоро съм член на този форум но все още се чудя какъв двигател да търся на моя бъдещ автомобил. Спрял съм се на Хонда Сивик ВиТек, защото го водят доста икономичен ... отначало се спрях на модела в производство 97-01ва 1,5 ВиТек (5врати) след това на този от 01-03та 1,6и. (тук броя врати не е от значение и двата варианта ми допадат) Бюджета ми е до 5 000лева (в които се включва прехвърлянето), в близко бъдеще ще гледам да сложа ГИ (последната ми кола беше Голф 3 1.6 101коня с обикновена АГУ и го отчитам като грешка). Има ли проблем газифицирането на тези мотори (виждал съм обяви на такива с ГИ, но има и противоречиви мнения че ВиТек не работи добре с газ). Подръжката на предниците скъпа ли е (Имаме си доста малко път между дупките :Д) ? Дали да не се насоча към 1,4 90 коня 01-03. Търся си нещо икономично и евтино за подръжка според вас правилно ли съм се насочил? Още не съм купил колата, но вече мисля и къде ще слагам газовата - някакъв коментар за сервиза в плевен дето слагат фобус? Знам че това са много въпроси и се надявам да са зададени на правилното място! Благодаря предварително на всички които се опитват да помогнат!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това: 97-01ва 1,5 ВиТек (5врати) ще ти е една идея по евтино за подръжка а относно газовия инжекцион .. той е по добрия вариянт

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей и добре дошъл

аз имам сивик 1.5 в-тек 115к.с. 96г. 3 врати с ГИ чисто нов сложих го преди 2 месеца

няма нищо опасно в слагане ГИ за в-тек(човека който ми сложи газовия каза че хонда най-хубаво го приемалаПубликувано изображение)

поддържката на предница е елементарна(стига да не е карана от не-човек)...

Успех в намирането на хондето...

Поздрав

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...