Jump to content
Guest PoweRG

Относно ЦД/МП3 плейърите за кола

Recommended Posts

Guest PoweRG

Имам намерение да си взимам нова музика за колата, защото колоните на Драгича се оказват прекалено хубави моя да ги "напълни". :) Сега се ровя из разните там сайтове на Технополис, Техномаркет, електрон.бг и виждам доста възможности. Моля да ми помогнете в избора. Имам макс 500 лв. Търся по възможност да има УСБ или АУХ вход на предния панел и много се кефя на онези графики със скачащите стълбове дето показват нивото на музиката - графичен аквалайзер или незнам как се нарича ?Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Мерси за рекламата,има6 ли4но :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GIGGS

Виж това:http://www.sony.bg/view/ShowProduct.action...y=ICA+CD+TunersСравнително добър модел особено за цената си (около 350). Надали ще намериш нещо кой-знае колко по-хубаво до 500. Така ще ти останат и пари за някой друг гевезелък :rolleyes:

Редактирано от GIGGS

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ИВО

Имам намерение да си взимам нова музика за колата, защото колоните на Драгича се оказват прекалено хубави моя да ги "напълни". :rolleyes: Сега се ровя из разните там сайтове на Технополис, Техномаркет, електрон.бг и виждам доста възможности. Моля да ми помогнете в избора. Имам макс 500 лв. Търся по възможност да има УСБ или АУХ вход на предния панел и много се кефя на онези графики със скачащите стълбове дето показват нивото на музиката - графичен аквалайзер или незнам как се нарича ?Благодаря предварително!

pioneer deh 3900mp е твоя модел с AUX на предния панел

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

За тези пари,(дори ще ти останат малко ;) ) може да си вземеш и DVD-плеър,ако искаш разбира се :) -помисли за предимствата му :dry: ............А иначе ,аз бих си купуил от e-bay-ще ти легне доста по-евтино.По склонен съм да си взема някой MP3 плеър "ALPINE" от там (макар ,че не сам го видял преди това на живо),отколкото да дам 2-пъти повече пари на "СупертехнУелектроникс :rolleyes::biggrin::D ,за някое лъскаво подобие. (лично мнение :thumbs2: ) Успех,и да се похвалиш после ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Явно си фен на качествената музика, затова не ме линчувайте ако предложението ми ви се стори не на място. :rolleyes: Сигурно знаете за джаджите,които използват радиото за предаване на мп3-ки от USB памети. Преди 2-3 години си бях взел такова и понеже не бях претенциозен ми допадаше въпреки шумовете които внася. Сега виждам че на пазара излизат подобни устройства,но доста по-усъвършенствани,скоро попаднах на едно,което ме учуди с чистотата на звука,е,не може да се сравнява с CD но доста се доближава до него. Тъй като изложих най-големия му недостатък,нека да посоча и някои предимства:- ползва всякакъв флаш носител, триете и записвате парчетата за минути- не се налага да треперите да не ви разбие някой колата, никой няма да се заинтересува от радио- флашките вече са толкова разпространени че можете да записвате музика откъдето си поискате, и да си я носите в джоба- въпреки антишоковите механизми по неравен път може да се получи прескачане на cd/dvd плеъра- механиката на плеърите се износва несравнимо по-бързо от магнитните носители, ситуация: повреда в плеъра който струва 300-400лв и флаш паметта (само за информация, флаш паметите варират между 40 и 120лв - това е за 1GB което според мен е напълно достатъчно)- не на последно място цената: радио предавателя струва около 60лв + флаш-а 60лв= 120лв!- има вход който може да се ползва от всякакъв преносим плеър- и последно, идва пролетта и лятото, времето на излетите : представете си в 2 или 3 коли с компания по пътя се слуша една и съща музика, мисля че е яко, последното се надявам скоро да го пробвам, като си взема джаджата http://www.trekstor.de/en/products/detail_more.php?pid=4Благодаря за търпението на тези, които успяха да ме изтърпят... :thumbs2:

Редактирано от gothic_fan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Да тези джаджи са доста готини и предлагат доста удобство на много разумна цена. И сега ползвам такова но вече му се наситих. Не нарочно споменах че предлагат удобство, но не и качество. Неуспорими са предимствата написани от теб, но поувеличим ли малко повечко музиката и започват да се получават неприятни шумове, а когато се влагат пари в едно нещо то не трябва да няма забеляжки. Вярвам при всеки идва момента в който вече не сте доволни от това, което имате до момента и се иска нещо повече. Така е при мен - искам свястно свирещо ЦД, но да има и възможност да му закача и иПод когато си искам.Някой производители предлагат хибриди от рода на това SONY което има вградена памет от 1 Гигабайт на панела и отделен УСБ вход за флашки -> ама цената :cool: Или ето TOBA животно в Технополис го продават в комплект с флаш плейър на Сони и върши същите магий, с по-малко пари. От всякъде обаче чувам, че Pioneer е доста по-добре като качество от Sony и че е по-добре да взема Пионерче от средните класове, отколкото Сони от високите ? Какво мислите ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Pioneer от 6-та серия нагоре :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Pioneer от 6-та серия нагоре :(

Добре! Харесах си 6800 на Пионерчетата ама Електрон.бг го нямат в наличност, някой от варненската група може ли да посочи магазинче в Морската столица с добър избор от модели на Пионер?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

Ако искаш хубав плейър, аз лично ти препоръчвам да гледаш към Clarion, Alpine и в краен случай Pioneer. Имах два Пионера, като цяло са много добри плейъри, но за съжаление ми създаваха доста технически проблеми. Сегашният трудно вади дисковете, сам превключва на радио от СД, когато му скимне и после пак на СД... :( Освен това като цяло Пионерите са с много чувствителен лазер и дисковете ти трябва да са в перфектно състояние. Също, слаби усилватели - тези дето сме ги замервали са по 17W rms при 14,4V на канал. Аз ти препоръчвам Кларион, ако можеш да си намериш във Варна ще останеш много доволен. Алпайн също са страхотни плейъри, скачай смело. В Технополис или Техномаркет би трябвало да има, ако не, потърси къде се намира офиса на Авител във Варна. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ikurtev

погледни тук Тоягааз лично имам алпайн и сам доволен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Спрях се последно на Pioneer DEH-P75BT. Верно че е скъп, но поне си има всичко каквото ми трябва! На много места чух, че Алпайн и Кларион са по-добри като звук но ценатаааа. Изглежда звукът им е прекалено добър за моето мислене. А да и от тези 2 марки не са ли чували за графичен дисплей ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

А да и от тези 2 марки не са ли чували за графичен дисплей ?

Братле, знаеш ли, има една поговорка - "По добре си мълчи и остави другите да те мислят за глупав, отколкото да проговориш и да разсееш всички съмнения". Не ти казвам нещо, на както каза Стоичков - когато Алпайн и Кларион са правели СД-плейъри, Пионеер още са карали колело...Кларион предпочитат да правят новите си плейъри със VFD - Vacuum Fluorescent Display ако ти говори нещо. Трябва да ти кажа, че този дисплей е доста по-добър от графичният ( който май ми е набор ) и че просто цените на въпросните плейъри са много високи за българският стандард и високите класове се внасят от малко представители в БГ ;) Иначе за пример на последното "надсвирване" във Русия, Кларион бяха първи, Алпайн втори, Пионеер трети, но с доста по нисък резултат. А и като говориме за дисплеи, може би Кларион не ползват графичният дисплей защото не става за Touch Screen, какъвто новите им плейъри от висок клас ползват...Взел си много добър плейър, ще си много доволен. Да ти е честит и да работи безупречно! ;) Редактирано от Mario Pankov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Не съм ползвал Clarion и Alpine .... честно казано не ми допадат на вид /колкото и аматьорско да звучи , но външният вид си е от голямо значение/. В момента съм с Pioneer 6700 /амриканската версия , която се различава с органичен диспей/. Бих казал ,че наличието на ПАРАМЕТРИЧЕН еквилайзер с Q фактор , както и компресор просто ме потресоха като за джаджа за кола и то с тази цена.Това са неща използвани по студиата. Момчетата не са се шегували , дава 22W на канал което е доста добре като за вграден амп.Звука е чист. Има много настройки . Няма проблем с дисковете , чете прилично ;)Айде стига хвалба , ясно стана че си заслужава.едит : единственото което не ми допада е ,че дава илюзия че може да даде много мощ но след усилване до 40 /по неговата скала/ почва да криви от самия плеър.Бял кахър е , но ...

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Братле, знаеш ли, има една поговорка - "По добре си мълчи и остави другите да те мислят за глупав, отколкото да проговориш и да разсееш всички съмнения". Не ти казвам нещо, на както каза Стоичков - когато Алпайн и Кларион са правели СД-плейъри, Пионеер още са карали колело...Кларион предпочитат да правят новите си плейъри със VFD - Vacuum Fluorescent Display ако ти говори нещо. Трябва да ти кажа, че този дисплей е доста по-добър от графичният ( който май ми е набор ) и че просто цените на въпросните плейъри са много високи за българският стандард и високите класове се внасят от малко представители в БГ :D Иначе за пример на последното "надсвирване" във Русия, Кларион бяха първи, Алпайн втори, Пионеер трети, но с доста по нисък резултат. А и като говориме за дисплеи, може би Кларион не ползват графичният дисплей защото не става за Touch Screen, какъвто новите им плейъри от висок клас ползват...Взел си много добър плейър, ще си много доволен. Да ти е честит и да работи безупречно! :D
Братле, вадиш думите ми от целият отговор и така е много лесно да ме "оплюеш"! Ако прочетеш цялото ми мнение ще забележиш, че съм споменал звукът на Алпайн и Кларион и не го оспорвам, а казвам че такова качество не е по моят джоб. Видях споменатите от теб дисплеи в каталога, но цената е прекалено висока ( както го спомена и ти ). Все пак аз живея в българската реалност и нямам 1400 камъка за истински плейър, за това се задоволявам с това, което мога да си позволя, колкото и просташко да ви се струва!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Спрях се последно на Pioneer DEH-P75BT. Верно че е скъп, но поне си има всичко каквото ми трябва! На много места чух, че Алпайн и Кларион са по-добри като звук но ценатаааа. Изглежда звукът им е прекалено добър за моето мислене. А да и от тези 2 марки не са ли чували за графичен дисплей ?

Добър избор,като го монтираш кажи как е bluetootha,че ме разубедиха за 55ВТ,щото нещо трудно разпознавал командите.CAR KITA е голямо предимство.Иначе pioneerа ми е P6800MР и съм доволен,за 450лв направо си е супер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

Братле, знаеш ли, има една поговорка - "По добре си мълчи и остави другите да те мислят за глупав, отколкото да проговориш и да разсееш всички съмнения". Не ти казвам нещо, на както каза Стоичков - когато Алпайн и Кларион са правели СД-плейъри, Пионеер още са карали колело...Кларион предпочитат да правят новите си плейъри със VFD - Vacuum Fluorescent Display ако ти говори нещо. Трябва да ти кажа, че този дисплей е доста по-добър от графичният ( който май ми е набор ) и че просто цените на въпросните плейъри са много високи за българският стандард и високите класове се внасят от малко представители в БГ :D Иначе за пример на последното "надсвирване" във Русия, Кларион бяха първи, Алпайн втори, Пионеер трети, но с доста по нисък резултат. А и като говориме за дисплеи, може би Кларион не ползват графичният дисплей защото не става за Touch Screen, какъвто новите им плейъри от висок клас ползват...Взел си много добър плейър, ще си много доволен. Да ти е честит и да работи безупречно! :D
Братле, вадиш думите ми от целият отговор и така е много лесно да ме "оплюеш"! Ако прочетеш цялото ми мнение ще забележиш, че съм споменал звукът на Алпайн и Кларион и не го оспорвам, а казвам че такова качество не е по моят джоб. Видях споменатите от теб дисплеи в каталога, но цената е прекалено висока ( както го спомена и ти ). Все пак аз живея в българската реалност и нямам 1400 камъка за истински плейър, за това се задоволявам с това, което мога да си позволя, колкото и просташко да ви се струва!
Изобщо не съм се и опитал да те оплюя :D За тези пари по-добър плейър едва ли може да се вземе освен ако не го поръчаш от ebay.com

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...