Jump to content
Guest Audi_RS*

Протестно Шествие срещу смъртните присъди на медиците СОФИЯ

Recommended Posts

Guest Audi_RS*

Колеги нека се организираме и за едно шествие в София ! на 14.01.2007 година от 15:00 часа пред НИМ (национален исторически музей) ще се съберем и 16:00 часа се тръгва за Либийското посолство ! Голяма Столична община е уведомена и има разрешение ! СДВР е уведомено, а от там нататък те си уведомяват КАТ и т.н ! Темата ще пусна в колкото мога повече форуми,уведомявайте и вие свои колеги както намерите за добре. Надявам се че ще направим нещо сериозно и мащабно ! Темата е пусната в повечето автофоруми,нека да покажем че сме задружни и организирани,защото не се знае в бъдеще време какво ни чака ... надявам се че и от вашият клуб ще има присъстващи!Ауди ФорумVW форумLancia форумFiat форумБМВ форум Тунинг.бг форумРено ФорумNissan форумOpel forumMitsubishi forumRover forum i t.n.... Искрено се извинявам ако съм нарушил правилата на форума!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lube

колегата от "ауди клуб" ме е изпреварил!Да ви призова и аз, да подкрепим шествието!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

дано се съберем повече.между другото кой го е организирал и извадил разрешението?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Audi_RS*

Идеята се роди в Ауди форума. Аз съм извадил разрешението,уведомителното писмо е в мен,подписано и подпечатано,както и заповедта от Бойко Борисов :) Ако имате въпроси питайте ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

просто се интересувах щото едни други момчета бяха организирали такова шествие в пловдив, та се чудех да не са пак те.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GIGGS

Oще не съм купил хондата, но ще дойда със франсойката :) Каузата си заслужава, та ако ще и с водно колело да съм.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Мисля че тези хора заслужават цялата ни подкрепа. Нека да изразим общественото мнение на глас и да се съберем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Audi_RS*

Колеги днес ходих до посолството да проверя как стоят нещата с и след като говорих с отговорника на обекта за утре се уточниха следните неща:

Общо взето ограждения има навсякаде и протестните действия ще трябва да се извършат зад тях,ще има засилена охрана и няма да се позволят замервания и бутания на полицайте,както е било с феновете на нашите футболни отбори...

Пътя за изтегляне ще е същият по който сме дошли,напред всичко е затворено заради ремонт на булеварда и заради метрото.

ПАРКИРАНЕТО НА КОЛИТЕ

Като приближим посолството казаха, че вероятно ще има кола на КАТ която да ни отклонява по успоредната улица на която се намира Посолството,там на тази улица може да се спре,тя е точно пред един блок, а ако се продължи направо има площадче на който въртят рейсовете и там също може да се спре,така че да не пречим на движението, ако се спре на площадчето дано после може да се изтеглим пред посолството,въпреки че изрично казаха че пред посолството с колите няма да можем да минем..

Също ще може да се спира и на булеварда от дясно.. и от ляво предполагам,ако не се пречи на движението,но до патрулната кола! ... няма да разрешат спирането на коли дори за малко точно пред посолството..

Дано съм бил полезен с тази информация.. уведомете колегите,защото предполагам не всички ще прочетат съобщението ..

:respekt: към всички които ще дойдат :flehan:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

ще се опитам да доида :D евала на организаторите :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Само това ли ще сме представителите на Хонда? :D:cool: Колеги, излагаме се....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Само това ли ще сме представителите на Хонда? ;):cool: Колеги, излагаме се....

Съжалявам но съм на работа иначе бих дошъл :D мисля че е спрсведлива кауза :D и си заслужава да бъде подкррепена

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Asenski

Да добре надявам се че ще мога да приключа с ангажиментите до 15часа за да мога да се включа и аз в този протест!!!Евала момчета :D:D:cool:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Audi_RS*

Благодаря на колегите които дойдоха,радвам се че се събрахме толкова хора от различни форуми и се организирахме с една кауза и цел. Това трябва да ни е фикс идея и за напред,благодаря момчета и момичета. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone
:cool: организацията беше много добрадано да сме успели да повлияем дори и минимално

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

:cool: организацията беше много добрадано да сме успели да повлияем дори и минимално

:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

Похвално е делото ви и поздрави за това и от мен !!! ... но само се чудя как спят сега надежда михайлова и иван костов??? ама май не се притесняват много много .. защото отдавна им е ампутирана съвестта ....

И нека да си припомним защо тези хора са важни за нас защото ми се струва , че забравяме . Защото те са напълно нормални и обикновени хора-като нас - т.е. това може да се случи на всеки и когато ти си безсилен да се защитиш от атаката на цяла държава , то твоята собствена държава е не само единствената ти надежда , но и е длъжна да те защити !!! А не да ти казва че" може да си виновен" - иван костов....

Със здраве

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Наистина организацията беше доста добра. Радвам се че се видяхме с някои колеги от форума и понаучихме някои Хонда клюки. Не ми хареса само колко човека се събрахме от нашия форум. Четри човека срещу 100 от другите форуми. Поне се отсрамихме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

да добра организация :blink: дано занапред да се събираме повечко ентусиясти от форома за такива прояви :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DragoGT

кои бяха четирите хонди на протеста?бях срещу вас на бояна а после като тръгвахме бях за малко пред васМислех да дойда да се запознаем ама ме беше страх да не ме линчувате с камъни :D:D

Редактирано от DragoGT

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Ами само аз, двамата didone, Ma4o и Antony се оказахме сериозните хора от форума... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

кои бяха четирите хонди на протеста?бях срещу вас на бояна а после като тръгвахме бях за малко пред васМислех да дойда да се запознаем ама ме беше страх да не ме линчувате с камъни :D:D

По-скоро щяхме да извадим домушарката и киселите краставички от багажника :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Ами само аз, двамата didone, Ma4o и Antony се оказахме сериозните хора от форума...

Ееей не така де :) Аз имам лепенка на колата и лентичка на ревера от миналата година! Да не мислиш че ме е домързяло?п.п.

Мислех да дойда да се запознаем ама ме беше страх да не ме линчувате с камъни

Мразим " голфаджиите" не пичовете с голф ;) Редактирано от johnyboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

кои бяха четирите хонди на протеста?бях срещу вас на бояна а после като тръгвахме бях за малко пред васМислех да дойда да се запознаем ама ме беше страх да не ме линчувате с камъни ;):)

е споко бе човече не хапем ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...