Jump to content
Guest Вальо

Още едно питане за Honda

Recommended Posts

Guest Вальо

Здравейте. Сигурно ви е писнало от такива като мен, ама и аз имам въпрос. Мисля да взема на жена ми Civic купе 97 година с 3 врати, 1,4-75 коня. За колата като такава няма да ви питам щото имах навремето Шатъл 89 г 1,6 16 клапана, и бях страшно доволен, но я продадох, защото някой се беше учил на него и за 1 година 5 пъти свалях главата, като накрая изкубахме и резбата на блока. Както и да е, та въпроса ми беше 1,4 как е като мотор? Жена ми няма да се надбягва с никой, колата и е да си ходи насам натам и на работа. Върти не повече от 700 км месечно. Цената и е (на колата не на жената :thumbs1: ) 6000. С клима централно и ел. стъкла(то при хондата това не е екстра) Да я взимам ли? Няма лети джанти ама вярвам, че до лятото ще и намеря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

това дали не е от тия 1.4 дето стават на 1.6/90 коня с относително проста манипулация?Някой от знаещите да каже

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Добре е двигателя , той реално е същия като 90 коньовия. Сменя се гарнитура на дроселовата клапа и си става пълноправен 90. Модфикацията е от съображение за данъци и разни такива , щото има хора които искат да влязат в по-ниска графа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Аз съм с такъв двигател, но на хетчбег. За кола за нормална употреба е супер. Според мен ако колата е читава - вземай, но имай предвид че цената ми се струва малко ниска за купе и то с климатик, така че я заведи първо някъде на преглед, най-добре при Омбре (в раздел "Сервизи и магазини" има адреса).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...