Jump to content
Guest Patrik

Paintball

Recommended Posts

Guest Patrik

Тази неделя времето май ще е доста хубаво.Така че ще има битка.Ако има навитаци идвайте да се постреляме Има два вариянта за игрището така че точно инфо ще дам в събота като го решим кое ще еИначе и в двата случая ще се съберем някъде и от там ще ви заведа ако някой иска подробности да ми звъни на 0896508014

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Дай някакво инфо за цените евентуално

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

10 лв. оборудването 6 ст. на топче - няма ограничение за изстреляните топчетаободудването е камуфлаж, маска, пушка Tippmann 98 ACT (сравнително новички), топчетата са зимникойто си има собствена пушка си купува само топчетакойто си има и топчета ;) пляска с ръцеИзобщо няма никви ограничения. Важното е да се съберем много хора и да е яко.До сега под 20 човека не е имало игри, но май сега зимата хората не им се играе много :) така че ... ще видимТерените са една гора и една сграда. Гората е сигурна, но ще проучим сградата и ако става, там ще отидем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

Айде играчи :rolleyes:в гората ще бъде пуцането 11.30ч. на ОМВ самоковско шосе след КПП-то което е. По горе има телефона ми ако някой нещо .... нищо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ikurtev

много яко е това съжалявам, че не видях поста по рано. ако има следваща съм там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

докато е такова времето всяка неделя се събирамеза другата знам че около 15 опелци ще идватно мястото още не се знае

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MpaBkaTa

докато е такова времето всяка неделя се събирамеза другата знам че около 15 опелци ще идватно мястото още не се знае

Айде да ги застреляме!!!Patrik ще звънна, може и пехотинци да доведа. Редактирано от MpaBkaTa

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

Айде да ги застреляме!!!Patrik ще звънна, може и пехотинци да доведа.
хехеех еми айдепехотинците са добре дошли тъкмо ще ми е любопитно моя отбор кво ще направи срещу професионално обучени за целта хорааз лично мисля че ще се представим много добре ако не и да сме по-добри от тях :)кажи им да си вземат средсва за комуникация и ако не искат наще камуфлажи да си носят за горски теренние сме готови ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...