Guest Patrik #1 Публикувано 11 Януари, 2007 Тази неделя времето май ще е доста хубаво.Така че ще има битка.Ако има навитаци идвайте да се постреляме Има два вариянта за игрището така че точно инфо ще дам в събота като го решим кое ще еИначе и в двата случая ще се съберем някъде и от там ще ви заведа ако някой иска подробности да ми звъни на 0896508014 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #2 Отговорено 11 Януари, 2007 Дай някакво инфо за цените евентуално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #3 Отговорено 12 Януари, 2007 10 лв. оборудването 6 ст. на топче - няма ограничение за изстреляните топчетаободудването е камуфлаж, маска, пушка Tippmann 98 ACT (сравнително новички), топчетата са зимникойто си има собствена пушка си купува само топчетакойто си има и топчета пляска с ръцеИзобщо няма никви ограничения. Важното е да се съберем много хора и да е яко.До сега под 20 човека не е имало игри, но май сега зимата хората не им се играе много така че ... ще видимТерените са една гора и една сграда. Гората е сигурна, но ще проучим сградата и ако става, там ще отидем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #4 Отговорено 13 Януари, 2007 Айде играчи в гората ще бъде пуцането 11.30ч. на ОМВ самоковско шосе след КПП-то което е. По горе има телефона ми ако някой нещо .... нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ikurtev #5 Отговорено 15 Януари, 2007 много яко е това съжалявам, че не видях поста по рано. ако има следваща съм там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #6 Отговорено 16 Януари, 2007 докато е такова времето всяка неделя се събирамеза другата знам че около 15 опелци ще идватно мястото още не се знае Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MpaBkaTa #7 Отговорено 16 Януари, 2007 (Редактирано) докато е такова времето всяка неделя се събирамеза другата знам че около 15 опелци ще идватно мястото още не се знаеАйде да ги застреляме!!!Patrik ще звънна, може и пехотинци да доведа. Редактирано 16 Януари, 2007 от MpaBkaTa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #8 Отговорено 18 Януари, 2007 докато е такова времето всяка неделя се събирамеза другата знам че около 15 опелци ще идватно мястото още не се знаеАйде да ги застреляме!!!Patrik ще звънна, може и пехотинци да доведа.хехеех еми айдепехотинците са добре дошли тъкмо ще ми е любопитно моя отбор кво ще направи срещу професионално обучени за целта хорааз лично мисля че ще се представим много добре ако не и да сме по-добри от тях кажи им да си вземат средсва за комуникация и ако не искат наще камуфлажи да си носят за горски теренние сме готови Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове