Jump to content
Guest chavdu

Аз ... да попитам , някой ако знае

Recommended Posts

Guest chavdu

аз карам инавалидна хонда ... знам че има и много други като мен :dry: ... и да попитам... абе сега , като няма ДДС ... няма ли начин да си ги прехвърлим на наше име ,без да си платим това което са ни спестили ... преди да са минали 3те години естествено ... :guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MaXo

Няма начин до колкото знам.... и ако умре инвалида в тия 3 години направо става лудница.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

май е заварено положение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o
:dry: Ако някой е направил врътката :dry: ,да казва веднага.......... :guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eternity

заварено е или поне така чух :guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Няма начин. Ако умре инвалида кво. Проблем е ако има много наследници и неможе6 да ги намери6.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

Не може да се прехвърлиСтатута на колата е "под митнически надзор" тоест като решиш да префърляш те ти казват абе тука имаш некво ... я сега си го плати на цените на които е трябвало когато е вкарванаЧе и лихви щи искат за периодаАко умре ... си траеш че е умрял :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chavdu

... лошо ... много лошо :bye: ем ше си я карам с пълномощно ... ... що не ни пуснаха аванта ... те така или иначе няма да си вземат парите ... :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

Не може да се прехвърлиСтатута на колата е "под митнически надзор" тоест като решиш да префърляш те ти казват абе тука имаш некво ... я сега си го плати на цените на които е трябвало когато е вкарванаЧе и лихви щи искат за периода

Абе то хубаво че е "под митнически" контрол ама институцията дето трябва да ти вземе парите и отговаря за тая работа, чух че май вече я няма. Смята скоро време да пробвам да си я прехвърля на мое име.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chavdu

Не може да се прехвърлиСтатута на колата е "под митнически надзор" тоест като решиш да префърляш те ти казват абе тука имаш некво ... я сега си го плати на цените на които е трябвало когато е вкарванаЧе и лихви щи искат за периода

Абе то хубаво че е "под митнически" контрол ама институцията дето трябва да ти вземе парите и отговаря за тая работа, чух че май вече я няма. Смята скоро време да пробвам да си я прехвърля на мое име.
и как ще я няма ... :thumbs1: не е само европата .. има много мита да събират още ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Ако умре караш и си траеш :(,иначе всички митнически сборове,познавам хора с умрели инвалиди от преди 5години и си карат без прехвърляне,само прегледи и номера са с връзки.....просто не се обаждай и си ок............ :thumbs1::bye:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

Добре де, като минат 3 години от вноса не отпада ли от митнически надзор?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

На мен пък друго ми е интересно :thumbs1: Като му напишат акт и в КАТ го клъцнат на компа и излезе - собственик ........ - починал! ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

Добре де, като минат 3 години от вноса не отпада ли от митнически надзор?

отпадаи тогава с пълномощното я прехвърляш и ако нотариуса не поиска присъствието на инвалида (ако е умрял) май си щастливама за последното не съм сигурен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Хора когато инвалида почине си кара6 и си траеш докато изте4ат 3те години. След това събира6 наследниците при нотариус и ти правят договор с който ходи6 в кат и си я регистрираш на твое име. Аз този месец ще правя тая гимнастика.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miro_87

Аз може ли да питам тук за да не отварям нова тема!Сега след ножа година имаш ли пак тези привилегии каквито бяха преди?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...