Jump to content
Guest gitobg

Най после и аз...

Recommended Posts

Guest gitobg

Дойде и мойа ред да се похваля ,че съм собственик на сивик 5г. д15б2 :guns: .Колата си я взех от германия(нямаше голям избор)изглежда в добро състояние и надявам се да нямам сериозни проблеми с нея.Ще кача снимки скоро .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Честито :guns:да те радва и вдъхновява !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

честито и с кеф да я юркаш :guns: кажи нещо за вноса - ДДС, мито......???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gitobg

още е с транзитните номера и не знам с колко ще ме зарадват в кат.На границата съм платил 5 евро за дезинфекция маи беше и 30лв да ми подготвят дикументите за вноса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marcinqra

честито и от мен братле!!! Многоооооооооооооооооооооооооооооооооооо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MaXo

честито и с кеф да я юркаш :dry: кажи нещо за вноса - ДДС, мито......???

Сериозно ли питаш за ДДС и МИТО? :guns: Ще плати около 300-400лв в кат за разни такси и номера.... това е!!! Пич коя година е и за какви пари я взе ... от мобиле.де ли я избра ... или ходи лично да си я избереш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest enigma

''евала при4еска к'во при но6теска'' :guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gitobg

гледах я в мобилето и така си я избрах.Иначе е малко по старичка от това за което бях тругнал но изглеждаше наистина наи добре от останалите.Колата е с пурва регистрация 06.92 и я взех за 1300 евро.Има маи всички екстри без клима.Допулнително с 4 бр.летни гуми с джанти,CD,кристални мигачи напулно обурудвана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

Честито!Ееее,дано тази година има повече щастливци като тебе :dry: .Айде народе на евро-промоцията........ :guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MaXo

лети джанти ... от някое малко градче или от автокъща някаква... разходи по докарването?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gitobg

лети джанти ... от някое малко градче или от автокъща някаква... разходи по докарването?

Джанти си взех допълнително от една морга,а колата от Миунхен,разходите не сум ги сметнал точно още(понейе се прибрах преди 3 часа) около 200 евро за бензин и такси за пътища.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o
:dry: честито :guns: и да те радва много :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Да ти е честита колега и милиони безавариини километри :dry: чакаме снимки :guns:

Редактирано от M_I_T_A_K_A

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

И като я регистрираш всичко точно като стане да кажеш как е сега системата по вноса :guns:Че със сигурност си е една добра информация :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Salamander

милиони безавариини киломерти 4ове4е! :guns: и ако не е таина като тегли6 4ертата да сподели6 на колко то4но ти стъпи с вси4ки данъци,такси и тн. 6тото ми предстои покупка на съ6тата като твоита,а всеки ми казва разли4ни не6та и не знам кои да слу6ам ве4е :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eternity

честито и мн мн безавариино и да споделиш ценната информация подробно :guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ИВО

честито и да си я караш без да ти създава главоболия :guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MaXo

Запазена изглежда ... дано и от към техническо състояние е така!Надуха ми главата, че за 1000- 1000 и нещо евро могло само някаква кошница да си взема.... пък тя твоята виж каква кукла е. :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gitobg

За моята за сега мога да кажа че е в отлично състояние ,наистина нама забеле6ки по салон и по външния вид,за техническото състояние не мога да съм сигорен докато не я огледат в някои сервиз.Единствения и проблем е че е изгоряло гарнето и в момента е доста шумничка ама е доста приатен шум :thumbs1::bye::(:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eternity

много добре изглежда за тея пари е 6отивам да стягам раницата за германия :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gitobg

Да ви се похваля днес минах КАТ и останах много приатно изненадад като платих само таксата за номерата и талона :) обаче всичко ми изглежда прекалено хубаво че да е изтина и се сумнявам че като си обявя колата в даначното и катои и платя годишниа данак ще последва неприятна изненада (надявам се че греша)Иначе в кат нещтата минаха добре ,голям проблем имаха хора купили коли от авто къщти,изкат им гоговор от предишния собственик към къщата или нещто такова така че ако купувате кола от авто къща(в чужбина)помолете ги да направите договор м-у вас и последния собственик ,като къщтата не фигорира него .Успх на всички :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

Да ви се похваля днес минах КАТ и останах много приатно изненадад като платих само таксата за номерата и талона ;) обаче всичко ми изглежда прекалено хубаво че да е изтина и се сумнявам че като си обявя колата в даначното и катои и платя годишниа данак ще последва неприятна изненада (надявам се че греша)Иначе в кат нещтата минаха добре ,голям проблем имаха хора купили коли от авто къщти,изкат им гоговор от предишния собственик към къщата или нещто такова така че ако купувате кола от авто къща(в чужбина)помолете ги да направите договор м-у вас и последния собственик ,като къщтата не фигорира него .Успх на всички ;)

Е супер ,супер и честито още веднъж,дано не те карат да плащаш други щуротий щот в БГ ,знаеш как е ама :) .......Ако не е проблем можеш ли да драснеш един пост с всички разходи и да удариш тотала,че много хора говорят щуротий и искам да ги опровергая :D ...... ;):D;) 10х и да внимаваш ,че много се засилват тия :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gitobg

Цената на колата +120 евро за застраховка номера и прехвърляне+около 200евро винетки,пътни такси и бензин+30лв на границата за попълване на документите+100 лв за гравданска+65лвномера и талон+седмичната винетка за бг а забравих 65лв превод и легализация на всичките документи и в общти линии е това ,допълнително всеки си слага пътя на отиване престои и храна .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

Цената на колата +120 евро за застраховка номера и прехвърляне+около 200евро винетки,пътни такси и бензин+30лв на границата за попълване на документите+100 лв за гравданска+65лвномера и талон+седмичната винетка за бг а забравих 65лв превод и легализация на всичките документи и в общти линии е това ,допълнително всеки си слага пътя на отиване престои и храна .

Благодаря за инфото :) колега!На тебе евала,показа че е време да спрем да плащаме луди пари за наще иначе скромни колици :D................................ПП ама много ти е арна бе...... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Честито Колега, да си я караш с много здраве

П.С. Колко време седя там, от тук ли си я запази и
директо за нея ли ходи, Немския как го владееш,
преди пътувал ли си до там или ей така се реши :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

По моите груби сметки около 3500лв ти е излязла. Което си е направо :) супер !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Честито със здраве и задоволсво да си я караш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Честито. Много и безаварийни километри :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gitobg

По моите груби сметки около 3500лв ти е излязла. Което си е направо :D супер !

Ами малко пове4е ми излезе понеже бяс приателката ми и си направихме и малка екскурзиа,съчетах две приятни нещта :D Колта си я харесах докато бях в германия от http://www.autoscout24.de/ аз не знам немски но имаше човек с мен които го знае и благодарение на него си взех колата и салихме от цената около 300евро :D:D:D Преди две години бях ходил пак до германия тогава се насляждавах на бирата и неденичките им :D:):D:D:D:beer::beer: а сега на колите им :bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VamPo

Честита да ти е :D Много добре изглежда със здраве да си я караш :Р На митницата не те ли одрусаха нещо ?? Аз мойта я купих лятото от Швейцария и е на инвалид и оставих 400лв. в митницата ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto

Да ви се похваля днес минах КАТ и останах много приатно изненадад като платих само таксата за номерата и талона :D обаче всичко ми изглежда прекалено хубаво че да е изтина и се сумнявам че като си обявя колата в даначното и катои и платя годишниа данак ще последва неприятна изненада (надявам се че греша)Иначе в кат нещтата минаха добре ,голям проблем имаха хора купили коли от авто къщти,изкат им гоговор от предишния собственик към къщата или нещто такова така че ако купувате кола от авто къща(в чужбина)помолете ги да направите договор м-у вас и последния собственик ,като къщтата не фигорира него .Успх на всички :D

Честито!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Аиде и от мен една честитка :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest delineator

Честита да ти е :( Много добре изглежда със здраве да си я караш :Р На митницата не те ли одрусаха нещо ?? Аз мойта я купих лятото от Швейцария и е на инвалид и оставих 400лв. в митницата ...

Каква митница?? Доколкото разбрах човека въобще не е имал досег с тая институция. Което е най-хубавото нещо :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VamPo

Честита да ти е :blink: Много добре изглежда със здраве да си я караш :Р На митницата не те ли одрусаха нещо ?? Аз мойта я купих лятото от Швейцария и е на инвалид и оставих 400лв. в митницата ...

Каква митница?? Доколкото разбрах човека въобще не е имал досег с тая институция. Което е най-хубавото нещо :D
И аз това забелязах, затова питах. Наистина е много добре .. Гадната митница СЪКС.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Честито!Аз не чух нищо за екотаксата. Или всичко си плащаш в КАТ и край? :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gitobg

Честито!Аз не чух нищо за екотаксата. Или всичко си плащаш в КАТ и край? ;)

Няма митница няма такси направо си е пеи сърце,самоче за сега понеже ме чака данак на колата а там маи щте се плаща и някаква такса която не я знам колко е ,предстои ми да разбера .За еко таксата ми казаха че още не била приета и за сега я нямало а когато решат колко ще е ще си я вземат със стара дата .И много благодаря на всички за повеланиата,даи боже повече японки по бг пътищата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maccaron

И много благодаря на всички за повеланиата,даи боже повече японки по бг пътищата :PАми видях ти последния пост и реших че мога да се съобразя с него )))) така, че и аз си купих Civic ))поздрави и от мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...