arrogance 33 #1 Публикувано 2 Септември, 2013 Здравейте колеги! Историята е следната: Понеже разбрах, че са двама братя под този профил, този пост се отнася към Стилиян (мисля, че така се казваше) с този номер - 0883365730. Поръча ми плеър за негов приятел - изпратих го преди месец. Звънях - не винаги вдигаше телефона си ( нормално може да е зает или на работа), но ако аз не го потърсех отново той не си гледаше пропуснатите обаждания, за да върне обаждането - просто исках да разбера какво се случва с този плеър и защо никой не си го взима( не съм му досаждал-все пак говорим за история с времетраене 30 дни ). Изглеждаше много точен когато успеех да се свържа с него. Писа ми два смс-а на 07.08 и на 20.08, че щял да го вземе... По въпроса: Днес ми се обадиха от офиса, че толкова време никой не е потърсил плеъра и искат да ми го връщат и осчен че няколко човека пожелаха да го купят (на които казах, че е продаден) ами трябва да платя доставка в двете посоки... телефонните обаждания, понеже само аз го търсех, не ги включвам. Идея нямам кой е виновен, той или приятелят му, но аз не бих сторил подобно нещо никога! 11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мария Илиева 67 #2 Отговорено 6 Септември, 2013 Колега,преди 2-3години на същия човек продадох един акумулатор,който го спазарихме за 50кинта.Дойдоха да го вземат,но когато дойде време да ми го плати ми вика - Ами сега имам 40лв.другите 10лв ще ти ги дам по-натам.Викам, ок,няма проблем(все пак се знаехме)...е,да ама и след толкова време все още не ме е потърсил да ми ги даде.Не съм за 10-те кинта(не съм ги и искала),но въпроса е,че постъпи некоректно...Незнам какво да ти кажа...п.п.мисля,че се казва Стефан а не Стилян 7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове