MAD DOG 445 #1 Публикувано 2 Септември, 2013 М? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #2 Отговорено 2 Септември, 2013 Да. Аз. С момчетата. Заспах трудно. Все още ме държи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #3 Отговорено 3 Септември, 2013 невероятно шоу,настръхвам като се сетя:D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #4 Отговорено 3 Септември, 2013 Слава Богу,не само на мен ми е подействало така... .Помислих че съм преувеличил впечатлението заради отколешната ми любов към групата...още съм там бахти...хубаво беше мамка му! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кръчмонавта 17 #5 Отговорено 10 Септември, 2013 УНИКАЛНО!!! Буквално изглеждах така ---> следващите 2 дена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aspire 85 #6 Отговорено 10 Септември, 2013 Невероятно шоу, може би най-доброто на което съм присъствал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #7 Отговорено 11 Септември, 2013 Мдаааа,на Роджър може да му е повтръснало(N-то поред щоу),но на мен не... .Дори като се прибрах се опитах да се сетя къде ми е аудиокасетата на която за първи път чух албума!Хубаво беше,мамка му... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #8 Отговорено 14 Септември, 2013 Мда, бил съм на доста "електрически " концерти, но това беше нива над всичко...саунда беше уникален, а и страхотното изпълнение, максимално доближаващо оригинала ме накара да запея. Страхоттно беше и когато изписа "ОСТАВКА" (не искам да започваме политически спор), но това лично отношение към БГ публиката ме трогна. Знам , че го прави във всяка държава, но все пак... Мисля, че си струва всяка дадена стотинка за това шоу и едва ли ще чуя някога стената по-качествено. Жалко е, че се разделиха с Гилмор, но .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #9 Отговорено 15 Септември, 2013 Бре да му се не види,да бях пуснал темата преди събитието,можеше да заформим едно афтърпарти дето се вика по модерному... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #10 Отговорено 16 Септември, 2013 "Оставка" бе от едната страна на Стената, докато Уотърс пееше "Mama, should I trust the government...?" . " No fucking way.." бе от другата страна на Стената.И аз не ща да изпадам в полемика. За мен това бе дълго чакана среща.Три дни ми трябваха, за да говоря, а не да шептя и хъхря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #11 Отговорено 16 Септември, 2013 Веси,на мен пък единствено тоя надпис ми поразвали вкуса от концерта,но и на мен не ми се изпада в полемики...Whatever,беше хубаво мамка му...върнах се назад във времето около 1990-та когато за първи път гледах филма... ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове