Icakha 0 #1 Публикувано 2 Септември, 2013 Братленки, първо много се извинявам ако има вече такава тема, но потърсих и не намерих.. Та въпросът ми е следния: Някой повдигал ли е антикрилцето на Петата генерация Сивик? На Шестите генераций съм виждал, че става, но на пета не съм сигурен. Ако някой го е правил, моля ви обяснете ми със снимков материял или поне горе долу как става.Peace out \\//Благодаря ви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AnZaRe 0 #2 Отговорено 3 Септември, 2013 Колега имах 5та хеч и се опитах да го повдигна по всякакъв начин, но не успях. Бях публикувал и аз такава тема преди известно време и повечето колего от форума ми препоръчаха да си купя направо антикрило. Но все пак ако има колега който е успял да го повдигне да каже да знаем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Icakha 0 #3 Отговорено 3 Септември, 2013 Днес се опитах да го направя но ме спря едно нещо..Занчи, разкачих крилото и там кадето са болтовете аз ги помислих за шпилки натегнах с контра да ги отвъртя, но не успях.. Реших да отделям пластмасата от ламарината .. махнах вс болтове, разкачих праскалката и 3тия стоп, махнах и щипките НО ТО ВСЕ ОЩЕ НЕ ИСКАШЕ ДА СЕ ОТДЕЛИ ?!?! На изходна позиция съм, само трябва да отделя 2та елемента и вместо болтове да сложа по големи шпилки за да се повдигне.. Някой, ако има идея как се отделя пластмасата от ламаринката нека сподели, моля ви.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове