Guest west bam #1 Публикувано 10 Януари, 2007 Застреляха ни Кмета на Общината аз направо сьм потресен какьв човек би го сторил аз не знам , кмета беше един великолепен човек който направи много за града Елин Пелин а го сполетя тази участ просто нямам думи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest enigma #2 Отговорено 10 Януари, 2007 в балгария не6тата опират до корупция и до такива глупости Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #3 Отговорено 10 Януари, 2007 лека му пръст на човека...........но в такива случаи се чудя що ли някой не ме застреля мене със 7 куршума, а все такива невинни........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #4 Отговорено 10 Януари, 2007 ... все такива невинни........... Същото си го мисля и аз от вчера още. От както се помня до сега свестен човек не са убили. Не искам да злорадствам и дано не се окажа лош пророк, но скоро ще видим и "The dark side of the moon" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #5 Отговорено 10 Януари, 2007 Кофти работа. Не се знае наистина каква е историята. Дали е имал тъмна страна , или точно липсата й е накарало някой да е недоволен.Все пак лека пръст на човека ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #6 Отговорено 10 Януари, 2007 лека му пръст скоро ще се разбере цялата историика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ironstone #7 Отговорено 11 Януари, 2007 (Редактирано) Нали казаха, че убиецът е бил емоционално афектиран, стрелял хаотично. Ако беше за пари щяха по-хладнокръвно да го застрелят. Може би жена е замесена в цялата история?Лека му пръст на човека. Редактирано 11 Януари, 2007 от Ironstone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове