Jump to content
Guest civic_95

Ima Li Dostatu4no Maniaci...

Recommended Posts

Guest PARADOX_sf

50лв. му требет на даркоси за да смаже пунтото...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Еййй, ако биеш това punto ще се размажа от кеф на пистата!!Ще те обичам и уважавам до края на дните си! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

И аз съм там :D да си потроша колата парадокс да ги смазваме че като направя тунинг-а в петак ще ги направя за 13сек..:blink: а кат сложим турбините ще летим

Незнам какво ще правиш на колицата, ама онова punto се води, че е 253 коня! :rant::blink:Така поне го дават в сайта на tsunami било качвано на динометър. И е над 13 сек/400м.!!! Редактирано от D16A8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

И аз съм там :blink: да си потроша колата парадокс да ги смазваме че като направя тунинг-а в петак ще ги направя за 13сек..:blink: а кат сложим турбините ще летим

Незнам какво ще правиш на колицата, ама онова punto се води, че е 253 коня! :D:(Така поне го дават в сайта на tsunami било качвано на динометър. И е над 13 сек/400м.!!!
От кола 1.4 не можеш извади такава мощност според мен, ако щеш на врата да си стъпиш. Поне аз така мисля. Та ако ще не турбина да има а и 13 бутилкова НОС система - все тая :D Поне за мен е нереално 253 коня от моторче 1.4 (ако двигателя въобще е 1,4 :rant: )Успех на всички ви на Божурище :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

Доколкото знам Punto-то НЕ е с моторче 1.4, а е с двигател от Fiat Coupe 2.0 или 2.2 l (с турбина, разбира се).Това 253 hp на 1.4l двигател и на мен ми звучи нелепо, ако ще и с 4 турбини да е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

[От кола 1.4 не можеш извади такава мощност според мен, ако щеш на врата да си стъпиш. Поне аз така мисля. Та ако ще не турбина да има а и 13 бутилкова НОС система - все тая :blink: Поне за мен е нереално 253 коня от моторче 1.4 (ако двигателя въобще е 1,4 :( )

Успех на всички ви на Божурище :D

Братле съвсем възможно е , та даже може и повече !!!!!!!!!!!!!!!!!

Преди няколко месеца гледах някъде данните на колите от "бързи и яростни 2" и имаше една Мазда ( не си спомням кой модел точно ) , но беше 1.3 - 360 к.с. :blink::rant::o:D!!!!!!!!!!!!!!! Направо онемях !!!!!!!!!! Така че 1.4 мисля че е възможно да бъде толкова коне !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

една Мазда ( не си спомням кой модел точно ) , но беше 1.3 - 360 к.с.  :blink:  :blink:  :rant:  :D!!!!!!!!!!!!!!! Направо онемях !!!!!!!!!!

Е, Mazda RX7 е с Ванкелов (Роторен) двигател все пак :o А, главното предимство (можеби това е и единственото такова) на Ванкеловият мотор спрямо конвенционалния - бутален 4 тактов бензинов двигател е че, от много малък работен обем се изкарва голяма мощност !

Така че, сравнението в случая (1.3 РОТОРЕН срещу 1.4 Бутален) НЕ Е хич уместно :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec
TUKEто една скромна информация от ДИНО тест до колко може да се достигне (не е максимума) :D:blink: разгледайте страницата може би ще ви е интересна :blink: Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Доколкото знам Punto-то НЕ е с моторче 1.4, а е с двигател от Fiat Coupe 2.0 или 2.2 l (с турбина, разбира се).Това 253 hp на 1.4l двигател и на мен ми звучи нелепо, ако ще и с 4 турбини да е.

Не, puntoto е 1.4. А tipoto е с мотор от coupe и то е по-силно от пунтото. само типото може да бие пунтото, а от скоро, не съм сигурен даже. :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Не казвате кво стана на божурище! Аз неможах в събота да отида.Кой кого скъса?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Да, наистиная разказвайте. Аз също не бях. :worthy:И кога ще е шампионата, знае ли някой???? Редактирано от D16A8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Еййй, ако биеш това punto ще се размажа от кеф на пистата!!Ще те обичам и уважавам до края на дните си! :worthy:

Пичове, пунтото е голям залък за нас. Правено е в Цунами Тухинг и е май към 250 коня. Тук говорим за много пари. Почти невъзможно е тук някой с атмосверен мотор да го бие. А ако си сложи турбо, не го мисля колко ще му излезне това нещо, за да бие пунтото.Скоро ще се върне моят човек с Corado G60-ката и може да го размаже, а въпрос до Даркоси:Пич, какъв тунинг си и правил на хондичката?От начало се искефих много защото помислих, че е с ТУРБО, но се оказа, че допълнителното устройство горе на таблото е оборотомер. Каза ми го моят приятел с VW Polo G40 с който сте се дръпнали.Аз определено съм фен на тези неща, но за съжаление мога да отбележа, че трудно някога ще излезне хонда, да на каже всичко наред, защото говорим за много пари.......Много повече от колкото ще са необходими за една немска кола за съжаление :punk: Вече съм се примирил с това положение в БГ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Аз нямам идея първо кои са участвали, също не ходих?Май все същите като преди........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Май все същите като преди........

Сигурно. Това е и една от причините да не ходя. :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Най-големия му тунинг е леката кола и липсата на допълнителни агрегати като серво, абс, ел, стъкла, ел. огледала и т.н.Полото ако върви както преди и аз ше го бия, а Дилян сигурно го е размазал...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Полото ако върви както преди и аз ше го бия, а Дилян сигурно го е размазал...

Останал е 3 коли или 4 зад него. А ти не знам дали ще го биеш, съмнявам се, а ми се иска, защото си с Хонда, а аз определено съм фен и ми се иска една яка хонда да мачка там :worthy: Вие май се познавате с въпросните пичове с Polo-то и Corado-то, момчето с Coradoto, доста ми похвали хондата ти. Ако е едни черен Сивик Хечбек 5-а ген. с тунинг.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Полото ако върви както преди и аз ше го бия, а Дилян сигурно го е размазал...

Останал е 3 коли или 4 зад него. А ти не знам дали ще го биеш, съмнявам се, а ми се иска, защото си с Хонда, а аз определено съм фен и ми се иска една яка хонда да мачка там :worthy: Вие май се познавате с въпросните пичове с Polo-то и Corado-то, момчето с Coradoto, доста ми похвали хондата ти. Ако е едни черен Сивик Хечбек 5-а ген. с тунинг.
Имам предвид зад Полото!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Izverg

p.s.znaete li,4e "HONDA" e na 7-mo mqsto po prodajbi???

Aма в българия ли е на 7-мо място, в Европа ли, в света ли? :punk::worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Еее познаваме се :worthy: Тунинг... Некви аматьорщини...

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Еее познаваме се :punk: Тунинг... Некви аматьорщини...

Питах моят човек(корадото) за твойта хонда, каза че била добра, била с колектори и чип тунинг. Ще ми е интересно да се видиме там да я разгледам. Аз имам Сивик 5-а ген. седан 1.5 16v, и съм си сложил само филтър с тръба метална. Филтъра е на K&N, сега искма и гърне да си сложа. Но определно не да се състезавам :worthy: Тази кола си я взех с идеята предимно да е практична, а простият тунинг (филтър, тръба) ме учуди, че се усеща междо другото. Гърнето ще поотпуши още малко и повече нищо няма да пипна :D Междо другото ако успее пича да си сглоби Корадото за тоя сезон сигурно ще се искефиш, ще стане голяма резачка, то и до сега много вървеше, но сега би трябвало да е доста по-силно.Още новини за ПУНТОТО:Пичове, онзи ден Пунтото се е запалило някъде тук по софийските улици и му е изгоряла предницата. Гасили са го с пожарна, явно скоро няма да се яви на божурище, или може изобщо повече да не се яви. Ковти за пича дет си го беше нагласил, бая пара е потрошил на вятъра :( Айде със здраве....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Дай боже и аз следващия сезон да покажа кво може да напраи един добре наточен атмосферен втек...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Още новини за ПУНТОТО:Пичове, онзи ден Пунтото се е запалило някъде тук по софийските улици и му е изгоряла предницата. Гасили са го с пожарна, явно скоро няма да се яви на божурище, или може изобщо повече да не се яви. Ковти за пича дет си го беше нагласил, бая пара е потрошил на вятъра ;) Айде със здраве....

точно това имах предвид в предишния си пост и в много от предишните. Все пак не забравяйте къде е правена колата в кой сервиз за тунинг!!! Не изкара и 10 000 тоя път :ppp Мразя да съм лош пророк ... някой да ми говори още за 1.4 тунинг 250 коня??? :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

Puntoto na Jorko se zapali v drujba zad maia blok ne e postradalo mnogo samo edna boia na prednia kapak nova instalacia na motora malko markuchi i plasmasi i pak shte e na bojurishte. pojarnata doide posle toi purvo go izgasi vikami che tukmo trugval kum bojurishte.paradox mnogo shte se radvam ako napravish mashinata bez turbo da vurvi mnogo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ANUBIS

има една хонда дето ще се справи без проблем.тази на аватара от ямбол е обаче

Редактирано от ANUBIS

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

има една хонда дето ще се справи без проблем.тази на аватара от ямбол е обаче

Оная синята тарга ли, с нитрото?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Още новини за ПУНТОТО:Пичове, онзи ден Пунтото се е запалило някъде тук по софийските улици и му е изгоряла предницата. Гасили са го с пожарна, явно скоро няма да се яви на божурище, или може изобщо повече да не се яви. Ковти за пича дет си го беше нагласил, бая пара е потрошил на вятъра  :P Айде със здраве....

точно това имах предвид в предишния си пост и в много от предишните. Все пак не забравяйте къде е правена колата в кой сервиз за тунинг!!! Не изкара и 10 000 тоя път :ppp Мразя да съм лош пророк ... някой да ми говори още за 1.4 тунинг 250 коня??? :D
някой да е казал, че се е запалила заради тунинга, има много коли изгорели и без тунинг ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

някой да е казал, че се е запалила заради тунинга, има много коли изгорели и без тунинг ;)

Приемам забележката и се извинявам :ppp:D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DJDOGI

Здравеите ас съм новьк в форума и ви казвам чесно много се се кефя защото сам фен на ХОНДА от дълго време и някаде до месец можеби и аз щте притежавам :cool:А колкото до таргата ямболската не варви толкова колкото си мислите и ас немога даси го обясня зашто колата ли или собственика е виновен има снимки и клипчета в моя аматиорски саит които вече не поддаржам ако представлява интерес разгледаите го www.djdogi.hit.bg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DJDOGI

ами за сажаление това преобкладаваше по пистата надявам се за в бъдеще да има все повече хондаджий от ямбол и околноста:plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Малко инфо:Митсубишито е 280 коня:http://www.wisebuyers.co.uk/motoring/car-s...2-99)/MI000567/А черното Фиат Типо, се оказа, че един приятел(гумаджия) го е гледал като дошло за гуми - било към 340 коня, но със двигател 2.0литра - какъв е бил и от какво - още не е ясно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...