Jump to content
Guest civic_95

Ima Li Dostatu4no Maniaci...

Recommended Posts

Guest civic_95

znaete li pluznal se e sluh za edna sinq honda koqto hodi na bojuri6te.kazvat,4e za malko da bie edno micubishi 300 konq!vsi4ko e vujmojno stiga da iska6!!!ako iska i moje neka sobstvenika i mi napi6e otgovor v tazi anketa.i drugi honda maniaci mogat da pi6at.p.s.znaete li,4e "HONDA" e na 7-mo mqsto po prodajbi???pi6ete hora!sobstvenika na siniq zvqr su6to!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

М да... На даркоси.И големия майтап беше че тоя с митсубишито направи фалстарт!Другата седмица и аз съм на линия!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Ей,аз съм пропуснал това посещение.дайте малко повече инфо ако обичате.какво точно е това Митсубиши?кога е било това?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan

daite pove4e info bre xoraZvy4i dosta interesno

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Darcosi, стига си се спотайвал, раздуй малкото бива скромност, бива ама не и с тая твоя (вече) Vti-каи ако имаш снимки, освен онези дето я разкоствате, ще се радваме дапокажешНещо ново правил ли си и?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi
http://195.69.110.154/2/ eto malko picsМи върви хондата но като я наглася както аз искам ше го мина тва mitsubishi GT 3000 :cool:събираите сички средства който имате и ги слагаите под капаците на хондите и да ги направим за смях тия с разни BMW-ta GOLFove и други euro бегачки :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ACURA-CRX

Батенце и ас сам фен на хонда но това митцубиши е ужасно.Само ще ритам чел лиси нещо за тези коли те са ужасни. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ACURA-CRX

Това GT3000 влиза в един клас сас GTR-R32 и SKYLINE GTR.Ако знаеш нешто за тези коли ще си помислиш колко средства щети трябват зада ги биеш.само щети кажа че те излизат заводски 250-300 коня пак ти си помисли. :P:D:P:D:P:rolleyes::P:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Това GT3000 влиза в един клас сас GTR-R32 и SKYLINE GTR.Ако знаеш нешто за тези коли ще си помислиш колко средства щети трябват зада ги биеш.само щети кажа че те излизат заводски 250-300 коня пак ти си помисли. :D:P:P:D:P:rolleyes::P:rolleyes:

Не му трябват много пари мисля и че 1000дарка + това което го знам му е достатъчно.Може и много да дойде :P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Абе тия Mitsubishit-a не са нищо особено. Тези на Божурище имам предвид. Виждал съм ги да падат от къде-къде по-слаби коли. Незнам защо са так и двете са куци. Всяка кола от класа на Vtec ще ги бие. Пък ако някой от тях го прочете, нека ме опровергае! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Браво малчо само така.Трябва да се носят легенди за Хондите :rolleyes:))Айде като ходите пак на Божурище ,пишете тук да се саберем повечко Хондички :rolleyes:))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Абе тия Mitsubishit-a не са нищо особено. Тези на Божурище имам предвид. Виждал съм ги да падат от къде-къде по-слаби коли. Незнам защо са так и двете са куци. Всяка кола от класа на Vtec ще ги бие. Пък ако някой от тях го прочете, нека ме опровергае! :P

Първо да поздравя Darcosi, от одавна ми тежи, че няма хонда да се опре на тези от по-високият клас. Сега мога да уточня за Митцубишитата.Колите са си много добре, но са просто заводски и не са пипани, аз бих се гордял с автомобила си на мястото на Darcosi, защото с 1.6 автомобил бия 3000 кубика B-Turbo автомобил ако не се лъжа. Вече друг е въпросът ако тръгнат там да правят тунинг за какво ще стане на въпрос.По принцип и за това още съм фен на Хонда, значи за класа си върят най-много от всички автомобили ;) П.П. Не си мисля, ако бяхме държава с друг стандарт и можехме да си позволим да направим тунинг на S2000 или някой NSX от 2003, с този голям и превъзходен двигател от 3.2 кубика не искам да казвам за какъв звяр може да се говори след един здрав тунинг, може да удари и 900HP ;) та и отгоре.Айде успех на всички Хондаджии дето ще участват, ако съм там ще викам за тях ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

http://195.69.110.154/2/ eto malko picsМи върви хондата но като я наглася както аз искам ше го мина тва mitsubishi GT 3000 ;)събираите сички средства който имате и ги слагаите под капаците на хондите и да ги направим за смях тия с разни BMW-ta GOLFove и други euro бегачки ;)

Братле, нечовек си. И аз съм на твойто мнение, само чакам 17-тата си година, за да ми дадат и на мене един Сивик. Тия двигатели са луди, само си трябва малко майсторлък и стават резачки отвсякъде. Ей тва е истината ;) .RESPECT ;);):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

П.П. Не си мисля, ако бяхме държава с друг стандарт и можехме да си позволим да направим тунинг на S2000 или някой NSX от 2003, с този голям и превъзходен двигател от 3.2 кубика не искам да казвам за какъв звяр може да се говори след един здрав тунинг, може да удари и 900HP ;) та и отгоре.

Kолега едно С2000 струва 50-60 хил.лв да се тунингова още ще отидат сумати пари. А по моя преценка ако извада 15-16 хил лв. няма кой да ме бутне и отивам над 500 коня а това е като общо важи и за всяка една Хонда така че не ни трябва стандарт а някой мераклия и манияк който да ги вложи тия пари в хонда место да ги вложи в нещо друго. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

мали мойта honda ако стане някога 500hp много ще се кефя аз на 200-250 ще съм доволен да не говорим ако смъкна и ниаколко килца както съм намислил ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

мали мойта honda ако стане някога 500hp много ще се кефя аз на 200-250 ще съм доволен да не говорим ако смъкна и ниаколко килца както съм намислил

И аз така колега се надявам някой ден да събера някой лев и да сложа дори такъв двигател на едно Лого,което тежи 690 кила и е модел от 2001 ако не се лъжа,така че да не се притеснявам да не падне двигателя при някоя дръпка,ако сложа двигател от този род на сивик 3г ;););) Но наистина сивиците от 5г тежат малко повече от предполагаемото,не съм сигурен но са над тон :P което е от една страна пречка ,но с много желание и средства знаете всичко става ;) Успех,бих се наредил с одуволствие и аз някой ден на божуриште ;) Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Диляне кога ще се дръпнем след вчерашния тунинг, а? Ти сам виде за кво става дума ;) ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Еми ако някой иска нека дойде на Божурище тази седмица в събота да речем. Аз ще съм там сигурно. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Kолега едно С2000 струва 50-60 хил.лв да се тунингова още ще отидат сумати пари. А по моя преценка ако извада 15-16 хил лв. няма кой да ме бутне и отивам над 500 коня а това е като общо важи и за всяка една Хонда така че не ни трябва стандарт а някой мераклия и манияк който да ги вложи тия пари в хонда место да ги вложи в нещо друго. ;)

Имаш право пич ;) Проблемът е, че колата ти ще става после само за Божурище, мен само това ме притеснява. Имам двама приятели дето ходят там, колите са им доста бързи, но с този разход просто забрави да се кара тази кола из града ;) Може да сте ги виждали, а според мен Парадокса ги и познава, единя е с едно Поло 1.3 G40, а Другият с Corado G60, но много върви, те от известно време са в бокса, но пак ще се появат и май ще е доста интерсесно ;) За това много не бих си пипал колата, че ще ти трябва и втора, за да си джиткаш с нея, пък става вече доста скъпо удоволствие. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Събота 19:00 на божурище!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

ОК. Събота съм там.Аз съм с бял crx 2 gen. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Даркоси и Докси да не се ослушват!Абе всички!

Редактирано от Mark Antoniy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Имаш право пич :P Проблемът е, че колата ти ще става после само за Божурище, мен само това ме притеснява. Имам двама приятели дето ходят там, колите са им доста бързи, но с този разход просто забрави да се кара тази кола из града ;) За това много не бих си пипал колата, че ще ти трябва и втора, за да си джиткаш с нея, пък става вече доста скъпо удоволствие. ;)

При всички тези работи да ти кажа не мисля че ще даде по голям разход от едно БМВ 520 или мах.525 а и по отношение само за божурище те хората за това са измислили регурилуеми амортисьори-пружини и последните амортисьори с въздушни възглавници И при тези хубости ще се кара тази кола както всички други ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

ок,щом е за сабота 19.00 и аз сам там!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

и аз съм там само да намера някой гуми че... с тия ако се пусна няма да си ходя от там ;))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

и аз съм там само да намера някой гуми че... с тия ако се пусна няма да си ходя от там :))

Щом е за идеята, ще се намерят две 15" Hoosier ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

пичове стискам ви палци и после да се похвалите кво сте направили :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

еи и аз сам там ;) само че с една мазда :( че хондата е в бокса ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Само толкова ли ще сме утре? Аре Викторе каде се моташ! Без теб не може!Че няма да искаш да се дърпаш няма , ама кой ще снима! ;) пп: А и съм с 1/3 бензин 92 в резервоара и пак няма да се откажа! :(

Редактирано от Mark Antoniy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ACURA-CRX

Това GT3000 влиза в един клас сас GTR-R32  и SKYLINE GTR.Ако знаеш нешто за тези коли ще си помислиш колко средства щети трябват зада ги биеш.само щети кажа че те излизат заводски 250-300 коня пак ти си помисли. :D  :D  :D  ;)  ;)  ;)  :D  :(

Не му трябват много пари мисля и че 1000дарка + това което го знам му е достатъчно.Може и много да дойде :D;)
БРАТ тези коли са ужасни а пък ако се пипнат направо неми се говори имаш ли представа SKYLYNE-a каква мошност развива при пален пакет ъпгреид ако знаеш наришими го моляте.И каква мошност максимално може да развие HONDA. :D;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

Това GT3000 влиза в един клас сас GTR-R32  и SKYLINE GTR.Ако знаеш нешто за тези коли ще си помислиш колко средства щети трябват зада ги биеш.само щети кажа че те излизат заводски 250-300 коня пак ти си помисли. :D  :D  :D  ;)  ;)  ;)  :D  :(

Не му трябват много пари мисля и че 1000дарка + това което го знам му е достатъчно.Може и много да дойде :D;)
БРАТ тези коли са ужасни а пък ако се пипнат направо неми се говори имаш ли представа SKYLYNE-a каква мошност развива при пален пакет ъпгреид ако знаеш наришими го моляте.И каква мошност максимално може да развие HONDA. ;);););)
Nissan Skyline BCNR-R33 GTR V-Spec, 1995 model:GTR-700 - Stage 3 - Outright drag specifications: Current power: Greater than 1 Megawatt (~1,350 BHP) at over 3.0 Kg/cm2Current weight: 1,345 Kg (~2,960 lbs) as raced with fuel and driver. Weight increase due to requisite safety equipment.Best result: Best ET of 8.273 and best trap speed of 167.76 mph. Using only 10,500 rpm rev limit (estimated ~1,100 BHP)4WD drag World records: 1st 6-cyl HKS Nissan Skyline R33 GTR 7.671 181.98 mph - GT3540R (x2) 4WD Pro-GTR drag records (on slicks): 1st HKS Nissan Skyline R33 GTR 7.671 182mph HKS - GT3540R (x2) 2nd Avance Nissan Skyline R32 GTR 8.119 171mph MHI - TD06-25G (x2) 3rd Target Nissan Skyline R32 GTR 8.331 169mph HKS - GT-3037S (x2) 4WD drag records (on street tyres): 1st Croydon Wholesalers Nissan Skyline R32 GTR 8.555 165.99mph - GReddy T88-34D and NOS 2nd VeilSide Nissan Skyline R32 GTR 8.612 172.50mph - VeilSide GT3540 (x2) 3rd Waste Sports Nissan Skyline R33 GTR 8.916 162.32mph - HKS GT3240 (x2) 4WD high speed records: 1st JUN Nissan Skyline R33 GTR n/a 383.8km/h - 2nd VeilSide Nissan Skyline R34 GTR n/a 346.2km/h - HKS GT3240 (x2) 3rd Blitz Nissan Skyline R34 GTR n/a 343.4km/h - KKK K5-850R 4WD 0-300km/h records: 0-100 100-200 200-300 0-300 (km/h) 1. VeilSide Nissan Skyline R32 GTR 2.76 3.86 6.38 13.00 2. Waste Sprt Nissan Skyline R33 GTR 2.98 4.38 7.36 14.72 3. Infini Racing Nissan Skyline R33 GTR 2.53 5.42 7.92 15.87 ;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

Приятели има един филм "HIGH OCTANE" ако сте го гледали знаете.Дават как едни малки япончета пипат двигателя на един NISSAN SKYLINE R32 V-SPEC.Слагат му две турбини GReddy на 1,7 бара и т.н. Правят му тест със компютър и там показва максимална мощност 1001к.с. при 11800 оборота.Пуснаха го на писта за скорост и вдигна 465 km/h.Пък какъв звук имаше.Ако го намерите от някъде го гледайте задалжително.Питаите и Benji_CRX и той го гледа(не заради скайлаина,а заради един CRX 2 gen TURBO)пък и филма е пълен с HONDI ;)

Редактирано от GReddy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Приятели има един филм "HIGH OCTANE" ако сте го гледали знаете.Дават как едни малки япончета пипат двигателя на един NISSAN SKYLINE R32 V-SPEC.Слагат му две турбини GReddy на 1,7 бара и т.н. Правят му тест със компютър и там показва максимална мощност 1001к.с. при 11800 оборота.Пуснаха го на писта за скорост и вдигна 465 km/h.Пък какъв звук имаше.Ако го намерите от някъде го гледайте задалжително.Питаите и Benji_CRX и той го гледа(не заради скайлаина,а заради един CRX 2 gen TURBO)пък и филма е пълен с HONDI ;)

къде го този филм?някой няма ли го на CD?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

Аз го имам този филм ама как да ти го пратя.По интернет забражи ще има 1 седмица да го пращам с тази връзка много ще ми е трудничко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Бах маа му! Как мой в ни един фри сървър да го няма тоя филм?! Май ще правим п2п с тебе и ще го тегля, а после ще го ъплоудна на достъпно за всички хора място ;);););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Добре а тая седмица има ли навитаци за Божурище?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Добре а тая седмица има ли навитаци за Божурище?

Има навитаци ;) Абе измислете как или откъде може да се изтегли този филм ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

И аз съм там :D да си потроша колата парадокс да ги смазваме че като направя тунинг-а в петак ще ги направя за 13сек..:blink: а кат сложим турбините ще летим

Редактирано от darcosi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

И аз съм там :blink: да си потроша колата парадокс да ги смазваме че като направя тунинг-а в петак ще ги направя за 13сек..:blink: а кат сложим турбините ще летим

Хайде, действай Darkosy, че е крайно време онова Punto и синьото M Power да залязват вече :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

трябва още малко сретства да набавя и съм готов :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...