Jump to content
Guest desap

При пълен ляв -нещо вие?

Recommended Posts

Guest desap

Ха,здравейте и за много години и от мен!При пълен ляв- вие!Да питам от какво може да е?Още не сме ходили на доктор,та реших и тук да се консултирам! :) Ако нещо във въпроса не е както трябва-шЪ мЪ извините-не съм много в час,но т'ва не пречи на грижата! :) П.п.Honda Civic Aerodeck ,1998;

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Еми батка според мен е нещо от хидравликата да ти кажа но ще оставя на по компетентните от мен колеги да те посьветват :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

и при мен вие много леко се усеща,само на ляв завой(пълен ляв)ходих на сервиз пълен преглед и нищо не се установи даже си поръчах лагери за главините от германия,които така и си седят.тази зима забелязах че на снег когато гумите превартят се 4ува подобно свистене и си мисля че е от диферинциала не че е нещо развален просто си издава такав звук.моя савет е да не бързаш да сменяш разни работи ако този шум стане по осезаем и висок тогава наистина имаш някакав проблем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Вие като навиеш волана или като потеглиш при въртене на колелата ?Ако вие без да се движиш ,значи хидравликата нещо се е притеснила . Ако е другото - може лагер или нещо по окачването долу някое каре. :guns: дано не съм излъгал много

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Проверете гумата да не опира някъде в подкалниците.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo_D

Ха,здравейте и за много години и от мен!При пълен ляв- вие!Да питам от какво може да е?Още не сме ходили на доктор,та реших и тук да се консултирам! :dry: Ако нещо във въпроса не е както трябва-шЪ мЪ извините-не съм много в час,но т'ва не пречи на грижата! :dry: П.п.Honda Civic Aerodeck ,1998;

Карам Хонда Сивик Аеродек 1.5 1998 и при подобен проблем при пълен ляв при мен се оказа карето, но проблема може и да е в хидравликата или както казват колегите гумата да опира някъде. Успех в откриването на проблема и да пишеш от какво е било :guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest desap

Вие при движение.И аз се чудех за карето,но знам че причуква-такъв звук не издаваше.Ама знам ли?!...Благодаря за отговорите! :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

лагери на полуоските към диференциала най-вероятно - прекалено са скъпи и не си струва труда да се сменят - а и ако се разглоби чак до там ще е добре и други неща да се сменЯт и става цифромания...газ до ламарината и музиката на макс :(:thumbs1::bye:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

Ако при движение трака - каре. Ако при движение вие, най-вероятно лагер. Ако при спряло положение вие и волана ти е докрай - хидравлика. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

Как да познаен дали е на главината или на диференциала - и аз имам леко нещо такова.Не при пълен а направо - при плавен завой с висока скорост леко се зсилва.Интересното е че понякога го чувам при по-ниска скорост, а не както е обичайно за лагер (по досегашните ми представи към 70-80 км/ч). Само дето чичо Омбре вика "ако не вие като тролей-карай нищо ти няма" ;) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Как да познаен дали е на главината или на диференциала - и аз имам леко нещо такова.Не при пълен а направо - при плавен завой с висока скорост леко се зсилва.Интересното е че понякога го чувам при по-ниска скорост, а не както е обичайно за лагер (по досегашните ми представи към 70-80 км/ч). Само дето чичо Омбре вика "ако не вие като тролей-карай нищо ти няма" ;) .

Много зависи от натоварвнето и до колко е загрял въпросният лагер. На мен ми свири лагер на обтегача на ремъка (Пасат) кога при 3000 об/мин, кога 4000. Тези неща зависят от много фактори. Но щом Омбре е казал така го послушай.Късмет!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...