Staykov 15 #1 Публикувано 25 Август, 2013 Интересува ме дали стават от друга Хонда, искам да сменя оранжевите с оригинални бели от друга Хонда, ако не ще търся афтермаркет.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hinev 1 #2 Отговорено 27 Август, 2013 Интересува ме дали стават от друга Хонда, искам да сменя оранжевите с оригинални бели от друга Хонда, ако не ще търся афтермаркет....За друга Хонда незнам , но съм виждал разни афтърмаркет по 20лв. потърси в Гугъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #3 Отговорено 27 Август, 2013 моите са си оригинални хондовски и са бели, същите като оранжевите, мисля, че от хрв стават, но не съм сигурен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 27 Август, 2013 HR-V,Prelude 5 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Staykov 15 #5 Отговорено 30 Август, 2013 благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
silvestar 24 #6 Отговорено 21 Декември, 2014 (Редактирано) Колеги преди на англичанка сме слагали бели мигачи от Акорд 6та ген стават си чудесно и буксите са същите . Колега ''Hunter-man " сбъркал си раздела . А към модернаторите - До кога ще доказвате че правилата не важат за всички !? Редактирано 21 Декември, 2014 от Zlatozator Колега, не всички теми могат да бъдат разгледани от модератор. Предполагам имате бутон "доклад", който можете да използвате в такива случаи, вместо да раздавате упреци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shpeer 53 #7 Отговорено 21 Декември, 2014 Доста често и така става . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове