Jump to content
Guest tedeka

черен ауспух

Recommended Posts

Guest tedeka

В последно време подозирам завишен разход... Тази сутрин, след като паркирах минах с пръст през ауспуха. Не е сух и сив, а мокър и черен. Предполагам изгарянето не е добро и има нужда от реглаж. На прав път ли съм с предположението? Иначе колата си върви без забележки. Колко ще излезе като време и парички евентуалната диагностика? Има ли вероятност да е нещо по- притеснително... И за много години на всички, естествено!!!:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

мокрото бензин ли беше или вода? ако е вода, това си е конденз от водните пари, виждал съм дори как на някои коли изтича вода през ауспуха, което е нормално.при мен ауспуха винаги е тъмен (не е баш черен), но като се намокри от конденза изглежда черен ...за диагностика колегите да те светнат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tedeka

мокрото бензин ли беше или вода? ако е вода, това си е конденз от водните пари, виждал съм дори как на някои коли изтича вода през ауспуха, което е нормално.при мен ауспуха винаги е тъмен (не е баш черен), но като се намокри от конденза изглежда черен ...за диагностика колегите да те светнат.

Конденз е нормално да има. Въпроса е как да разбера дали е бензин :DТрябва да огледам ауспусите и на други Хонди. Очаквам и колегите да споделят ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Eми батка то и мая си е леко черен разбира се при всяка кола се образува конденс може да има много причини леко колата ти примерно да подбарва масалце за да е черен ауспуха ,бензина ако не е много качествен сьщо може да доведе до навлажняване на ауспуха и т.н. а за диагностиката вече някой по компетентен от мен ще сподели, а за конденса както казах по горе има при почти всички коли особено когато се запалят сутрин когато все още са студени :D:Pа за високия разход може и да е от центровка а като и даваш повече гас пуши ли може и да е от ландасондата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...