Jump to content
Guest zarrick

Как варира цената на:

Recommended Posts

Guest zarrick

Колеги знаете ли как се движи цената на Honda Civic Coupe SR-125hp 6г., на пазара на употребявани автомобили. Горе долу за колко ги продават. Тази е цел номер 1, ама ми се струва че няма да го понеса финансово, и за това питам че да не се навивам много да не ме е яд после.Алтернатива е Civic хетч 3-врати, пак 6г., 1.5-115hp модела. Някои може ли да каже за него как са цените.Mного ми се иска колата да e Civic (един от горепосочените),но ако парите не стигнат за нито един от двата,нема начин - 1.4-90hp :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest h3ll1

грубо - около 9000лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

От 6000 нагоре.Тва обаче е на "Старите цени".Ако си вкараш мойе и по тънко...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GIGGS

Zarrick, аз ровя за 6-та генерация 1,5/114 от 1 месец и в България не успях да намеря. У швабско под 3300-3400 Евро всички са с някакви дефекти, като най-поносимият, който видях е "leichte hagelschaden" или на нашенски казано "чукала го е градушката". Явно на смахнатия ни пазар все още продават внесените преди 2007 защото не видях нито един хечбек 1,5/114 - всичко е 1,4 и предимно 75 к.с. И на мен ми се иска нещо по-мощно, а дизайна на англичанката не ми любимия :thumbs1: Та сега се чудя дали да чакам или да правя компромис ... и с кое - с купето или с двигателя? Гадна работа ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...