Jump to content
Guest vann

Много харчи и не върви

Recommended Posts

Guest vann

Здравейте!Моята Хонда е модел Сивик 1500кубика 16 клапана автоматик 1990гмоля помогнете с идеи от какво може да харчи по 13-100 градско и е като спънат кона доколкото знам тия хонди са страшни бегачки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Карай я на лекар тва не е нормално и напиши от къде си за да те упътим :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vann

Карай я на лекар тва не е нормално и напиши от къде си за да те упътим :hondarulez:

Здрасти! От София съм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

Ми тая комбинация - много харчи и малко върви обикновенно говори едно нещо - някой от цилиндрите не ти работи. Най-добре отивай при Омбре да я види. Ако все пак сам ще търсиш проблема - провери си кабелите, свещите и капачката на делкото. Извади лулите на свещите и ги огледай добре от вътре, ако имат бял налеп отвътре по контактните пластинки, изчисти го, мушкаш една по-голяма отверка и остържи въпросните налепи. Провери си и свещите. Нови кабели винаги са най-добрият вариант - 154лв в Бултрако. Айде успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest enigma

на доктор наи добре :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Еми би трябвало да варви един приятел кара една страшна Д14А1 4г автомат варви доста добре лично сьм я карал и ми направи добро впечатление как варви лепи без проблем 160-170 не се ебавам е малко повечко харчи от мойта нищо че сьм 1.6 аз но все пак е автоматик някаде ми каза чче му отива градско 8.5 някаде а извьн градско сваля някаде около 7 даже и по 7 ако се кара нормално :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vann

Еми би трябвало да варви един приятел кара една страшна Д14А1 4г автомат варви доста добре лично сьм я карал и ми направи добро впечатление как варви лепи без проблем 160-170 не се ебавам е малко повечко харчи от мойта нищо че сьм 1.6 аз но все пак е автоматик някаде ми каза чче му отива градско 8.5 някаде а извьн градско сваля някаде около 7 даже и по 7 ако се кара нормално :)

Здравейте !Колата на вашата приятелка придръпва ли когато сменя предавки автоматика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vann

Здравейте !Колата на вашата приятел придръпва ли когато сменя предавки автоматика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Еми момче кара колата не му придрьпва само косура му е ,че като я засили по бьрзо като превключва от 1-ва на 2-ра има лек удар сигурно му е заминал някой синхронизатор каза ,че ще я кара на майстор да я види иначе всичко и е ок а иначе на взпроса ти още един пьт казвамняма прекьсвания :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Ако е автоматик трудно 6те му замине синхронизатор :guns:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found