eNigMa_ 4 #1 Публикувано 15 Август, 2013 Здравейте Колеги . . д13-та ми изведнъж изгуби оборотите на празен ход на бензин . . . Колата има и газова там проблеми нямам . . . вече не знам къде да ровичкам и какво да разскачам и свалям. Писна ми ,, открих че Choke cap-a ми е счупено това което е като платка под гумичката . . . И проблема там е , че като вържа кабела , лампата на акумулатора почва да свети постоянно . . . Всичко уж бачка . . . обаче промяна няма . . . Моля помагайте от какво може да е проблема . . . С тия Обороти . и това за какво става на да свети тая лампа . . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eNigMa_ 4 #2 Отговорено 16 Август, 2013 Какво стана бе разбирачи . . . . като ви питат нещо никои от вас нищо не казва . . ама иначе някой ако напише нещо се почва якия Хейт пффф . . . . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #3 Отговорено 16 Август, 2013 поне напиши къде си бъркал причини бол,щом си на газ наи малкото може да са се позадръстили жигльорите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eNigMa_ 4 #4 Отговорено 17 Август, 2013 Ами бърниках почти всичко по тоя карб . . . и нищо , свалях IACV-то почистих го тоста чернилка падна от него като катран беше . . . обаче не можах да развия шестограмния болт . . . защото явно предишния собственик се е мъчил и е преебал самия болт . Друго барах там отзад карба има една джаджа където е с кабелче от буксата , където се включва и това Choke cap-a свалих го работи си перфектно . вече не знам остава да си изчистя карба със спрей и друго нз . . . тия жигльори къде точно се намират , до колкото чух хондите били със 3-жигльора . . . ако може някой да ми постне снимки къде са тия жигльори . . . само соленоида не съм барал където е за празния ход . . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове