Jump to content
Guest arogans

Покупка на Хонда

Recommended Posts

Guest arogans

Някой може ли да ме посъветва, кой е най-добрия пазар на Хонда или с други думи от къде може да се внесе автомобил, в частност ХОНДА СИВИК,хеч. (Австрия, Германия....)??? :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

Поразгледай в Италия :drunk: (скромно предложение),моята е от там 95г. хеч 1,5 (климатична-има ги доста там)!Успех :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arogans

Поразгледай в Италия :hondarulez: (скромно предложение),моята е от там 95г. хеч 1,5 (климатична-има ги доста там)!Успех :lol:

За Италия съм чувала че неподдържат колите си, карат докато се скапят.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest element

За Италия съм чувала че неподдържат колите си, карат докато се скапят....

Съгласен съм - супер мърлячи !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arogans

Значи за сега Холандия остава като предложение..:hondarulez: Други мнения?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

И мойта е от Италия климатична :hondarulez: да чуват се легенди ,че там не се подьржат колите и се кара на уволнение е аз от мойта сьм си много доволен за сега не ми е давала сериозни ядове :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arogans

И мойта е от Италия климатична :hondarulez: да чуват се легенди ,че там не се подьржат колите и се кара на уволнение е аз от мойта сьм си много доволен за сега не ми е давала сериозни ядове :bg:

Е имал си късмет явно:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

И мойта е от Италия климатична :hondarulez: да чуват се легенди ,че там не се подьржат колите и се кара на уволнение е аз от мойта сьм си много доволен за сега не ми е давала сериозни ядове :bg:

Е имал си късмет явно:lol:
От където и да дойде колата е късмет.Не забравяй 4е джамбазина гледа да купи по тънки ко4ини за да изкара пове4е лев.Няма как 1 кола да е супер 4итава и да дойде на малко пари.Та късмет ти желая

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arogans

От където и да дойде колата е късмет.Не забравяй 4е джамбазина гледа да купи по тънки ко4ини за да изкара пове4е лев.Няма как 1 кола да е супер 4итава и да дойде на малко пари.Та късмет ти желаяоо да разбира се, неочаквам да е с найлоните вътре:hondarulez: но и се надявам да не е позакърпена колкото да мине 1000км и да клекне:lol:Горе долу имам представа в какво положение ще е!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Моят съвет е:Най-важното - направете всичко възможно да не купувате от джамбази!По мои наблюдения 45% от стоката в Горубляне е на над 300 000км и 45% е с тежки удари, всичко това замазано по някакъв начин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Значи за сега Холандия остава като предложение..:hondarulez: Други мнения?

Само да ти кажа че в Холандия е съвсем нормално да живееш на 50-60 км от работното си място, така че се сещай на колко км. са им колите :lol:Там такова нещо като "градска кола" почти не се среща - масово се карат велосипеди.Така че мисля че ще ти е доста трудно да намериш кола на малко километри.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arogans

Значи за сега Холандия остава като предложение..:bg: Други мнения?

Само да ти кажа че в Холандия е съвсем нормално да живееш на 50-60 км от работното си място, така че се сещай на колко км. са им колите :DТам такова нещо като "градска кола" почти не се среща - масово се карат велосипеди.Така че мисля че ще ти е доста трудно да намериш кола на малко километри.
Абе хора вие направо ме учаяхте:hondarulez: аз ще си намеря ли сносна кола или няма??:lol:Ами нормално е кола 12-13г да има навъртяни километри , няма как...по-нова немога да си позволя за сега!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Както каза Dragi4:

От където и да дойде колата е късмет.

И купена в България можеш да намериш добра, всичко е до късмет и поддръжка, иначе наистина огромна част от колите с поносими цени идват след някакъв удар, тези дето им няма нищо излизат доста солено.Просто хората и на запад не искат да се разделят с Хондите си. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ironstone

Не всички автокъщи са в Горубляне... Моята количка също е от Италия и ми казаха от автокъщата, че купували само от района на Флоренция; не падало сняг там - няма химия и ръжда, имало не знам какви си такси пътни и градски и не били толкова луди италианците там. Абе приказки, всичко зависи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hEka

Според мен ако не ходиш ти да си я избереш на място или поне да е доверен човек най-добре си търси читава българска. Има хора които си пазят хондите и ги глезят :lol: не ги ползват просто за превоз да има там кво да карат ... :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Аз пък си я купих ударена :hondarulez: От Италия :lol: На тъмно ( без да съм я виждал) :bg: Доволен и щаслив съм и ако реша да я сменям, пак ударена ще си взема ;) Имам толкова много причини за това :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eternity

сподели някоя причина не се стесняваи..... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arogans

Аз пък си я купих ударена :P От Италия :P На тъмно ( без да съм я виждал) :D Доволен и щаслив съм и ако реша да я сменям, пак ударена ще си взема ;) Имам толкова много причини за това :D

Да и на мен би ми било интересно да чуя някоя причина :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest micro

Значи и аз съм ЗА ЛЕКО ударена отзад или от страни Това за мен означава че колата е в движение а не от гараж и хоп изненада

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arogans

Значи и аз съм ЗА ЛЕКО ударена отзад или от страни Това за мен означава че колата е в движение а не от гараж и хоп изненада

Аз немога да я разбера тази логика... :D , ако следваме това "правило" - като отидем в дадена автокъща вместо да оглеждаме цял следобед колата да няма некъде чукнато, огъната ламаринка, пребоядисване, трябва да гледаме тъкмо това да има..... :D ....направо ми разбихте познанията за избор на кола:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

Аз немога да я разбера тази логика... :D , ако следваме това "правило" - като отидем в дадена автокъща вместо да оглеждаме цял следобед колата да няма некъде чукнато, огъната ламаринка, пребоядисване, трябва да гледаме тъкмо това да има..... :D ....направо ми разбихте познанията за избор на кола:P

Просто, когато удара е видим, цената яко пада :P, а ако не се вижда удар това хич не е гаранция!Мой познат твърдеше че от 2-3 автовлака с 50-60 коли, само 1-2 са в състоянието за което ги представят... други са ми казвали че голям процент от колите на Горубляне са купени добре ударени от автоморги, след което в Дупница/Кюстендил нещата се фиксват надве-натри, колата се "лъсва" и айдеее.Пример - мой колега купи за жена си Фиат '2001 от тия малките, кажж-го-де модела, за 6000 - с лек удар и повреден термостат - за 500лв май му го оправили. Същия, след ремонтите и лъсване щял да се продаде за 9-10000 (така поне твърдеше, знам ли).Е, друго си е продавача да ти е роднина :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto

Както казаха Драгич и други колеги от форума и аз смятам, че легендите за колите от Италия са супер преувеличени. Хубавите коли там струват дебело, а и за разлика от немеца и холандеца, италианеца е склонен да кара запазен употребяван автомобил с малко повече фукарийки. Т.е. вторичния пазар също е доста развит, което значи, че за Източна Европа остават кошници! На място, а и с поръчка можеш да попаднеш на читава с малко повече търсене и късмет!

Редактирано от Concerto

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

Та така стоят нещата за Италия ;) ,а и никой не е с джедайски способности :D ,за да може да ти даде 100% гаранция за даден пазар,но се надявам да сме ти полезни и да намериш готино хонде :P .А и още нещо,сигурно си знаеш де ама аз да.......това е кола 2-ра упо и като я вземеш тепърва ще се подменя това онова-(пък резервни части бол :D:P :P ..............

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arogans

Та така стоят нещата за Италия ;) ,а и никой не е с джедайски способности :D ,за да може да ти даде 100% гаранция за даден пазар,но се надявам да сме ти полезни и да намериш готино хонде :P .А и още нещо,сигурно си знаеш де ама аз да.......това е кола 2-ра упо и като я вземеш тепърва ще се подменя това онова-(пък резервни части бол :D:P;) ..............

Това е друга тема за частите - чувам какви ли не мнения,...ама нямало ги, скъпи били, здрави били....и така...каква е истината всъщност???Реших иначе да чакам да видя до месец какво ще се случи с автопазара и ще взема така дългоочаквано решение...:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Батка да ти кажа това ,че частите са били скьпи и т.н. не е чак толкова вярно не са чак толкова скьпи поносими са ,а заради тия митове ,че частите били скьпи доста хора отбягват японските коли казват "Здрави са но частите им са скьпи и за това не ми се занимава да си купувам японска кола" са доста честите реплики които сьм чувал по адрес на японските машиниИ се хвьрлят като подивели по немските и френските машини защото "частите им били по евтини и се подьржали по евтино" но хората са казали "евтиното по някога е по скьпо" :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vensell

Здрасти Arogans, Аз лично мойта си я взех от Хайделберг (Германия),не за друго ами просто там хората остави че си подържат колите педантично(естествено с изключения),но и в сервизите хората са им КОМПЕТЕНТНИ. С моята кола (civic D13B2 хеч 93г.)вече 2год. сме гаджета :starwars: .Излезна ми 2000 евро- общо(консум.+каско+CD ) и си я прехвърлих на инвалид.Помисли си за разходка до Германия :rolleyes: и всичко е до това да прецениш какво искаш,какво очакваш от колата и какво ти предлагат като алтернатива на тези твой желания и готова ли си да платиш цената ,другото са компромиси....Успех!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Батка да ти кажа

....мома е ,бе мой ! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arogans

Батка да ти кажа

....мома е ,бе мой ! :)
:):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Опа искам да се извиня дано ми се приемат извиненията :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arogans

Опа искам да се извиня дано ми се приемат извиненията :)

:) Няма проблеми!Всички сме в кюпа....:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Аз пък си я купих ударена :P От Италия ;) На тъмно ( без да съм я виждал) :) Доволен и щаслив съм и ако реша да я сменям, пак ударена ще си взема ;) Имам толкова много причини за това :)

Това не препоръчвам на никой да го прави аз също направих подобна грешка и сега ма боли когато колата не е в изправност когато я купуваш този видим дефект в 90% от случаите прикрива друг по-голям дефект който ще ви излезе доста скъпо за отстраняване аз за колите от италия съм напълно съгласен с колегите от там вкарват коли 3-та употреба ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Да прав си но да ти кажа всичко си е до кьсмет е мойта сьщо е вкарана от Италия от Милано а е доста запазена и двигателя и пее но както казвам всичко си до кьсмет :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jivaka

и моята е от италая и аз я взех на тъмно . има екстри но след 2,5 години ръчка започна да гори масло в повече но всичко е до късмет

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nia

arogans, не те познавам1- добре дошла от мен- извинявай не съм чела форума близо 2 месеца2- виж си лични съобщения :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...