Jump to content
Guest triegger

Грешка номер 14

Recommended Posts

Guest triegger

iЗдравейте колеги имам извесни ядове с сивика който е д13б2 като загрее ЛЕКО започва едно прекъсване което се чува като гърмене в гърнетата като загрее в нормална работна температура това явление изчезва.Хрумна ми да погледна какво казва ЕЦУ-то и той каза 14 бързи мигания.Погледнах в аутодатата и там намерих инфо само за 1,5 което гласеше idie air control/IAC/-circuin. Probabie causes:Wirine,supply voltage,IAC valve, ECM. ТА сега да видим.Моля само за мнения от хора които са на ясно с проблема а не да гадаеме тук.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest semionov

Как така си гледал какво казва ЕКУ-то, нали Д13Б2 няма ЕКУ, защото е с карбуратор?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

Как така си гледал какво казва ЕКУ-то, нали Д13Б2 няма ЕКУ, защото е с карбуратор?!

Има колега погледни отдясно под жапката и ще го видиш :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest triegger

Има и се намира на десния в краката от дясно под жабката даже е и срязан мокета за да виждаш въпросния диод. А това че е карб не значи че неможе да се управлява карба от ЕЦУ а защо има ламбда сонда тя каде изпраща сигналите си

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Значи аз не съм намирал до сега таблица грешки специално за Д13Б2.Затова май няма да мине без гадаене :drunk: Според мен това е грешка за EACV сензора.Моя съвет е първо да нулираш модула,за да се види дали ще повтори грешката или няма да даде грешка въобще, или пък ще е друго.Виж тази тема ТУК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest triegger

Значи аз не съм намирал до сега таблица грешки специално за Д13Б2.Затова май няма да мине без гадаене :drunk: Според мен това е грешка за EACV сензора.Моя съвет е първо да нулираш модула,за да се види дали ще повтори грешката или няма да даде грешка въобще, или пък ще е друго.Виж тази тема ТУК

Не приателю но все пак благодаря.Извадих въпросния бушон пуших цигара но пак си мига 14 пъти.Лошо Седларов лошо сега ме човъркат тези 14 мигания като кариес в много болен зъб

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...