cvetomill 40 #1 Публикувано 11 Август, 2013 Колоните са свалени преди няколко седмици както от вратите на японски Сивик 6та генерация - свирещи без проблем. Както се вижда са различни - едната може би е оригиналната, но не знам така си взех колата. Намират се в София. Може да се вземат и ако не ви харесват да ми ги върнете. Цента: 20 лв. Който се интересува може да пише на лично или да звъне на тел: 0883 46 72 71 - предпочитам на лично, защото не винаги мога да говоря по телфона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cvetomill 40 #2 Отговорено 17 Август, 2013 (Редактирано) Кордекция на цената: 10 лв Редактирано 17 Август, 2013 от cvetomill Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cvetomill 40 #3 Отговорено 26 Август, 2013 хайде на колонитецена: 8лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cvetomill 40 #4 Отговорено 7 Септември, 2013 музичка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cvetomill 40 #5 Отговорено 17 Септември, 2013 5 лв.5 лв. някой да ги взима, че само ми събират прах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
egoistichno 0 #6 Отговорено 17 Септември, 2013 5 лв.5 лв. някой да ги взима, че само ми събират прах Kupuvam!!!!!!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cvetomill 40 #7 Отговорено 17 Септември, 2013 запазени до петъкнай-бързия печели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cvetomill 40 #8 Отговорено 20 Септември, 2013 Продадени! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове