Хондомир 3 #1 Публикувано 9 Август, 2013 Добър ден колеги,имам стабилен теч някъде отзад на блока под динамото където е капака за ангренажа.Водната помпа нещо не мога да я видя но не е от нея според мен.Ако някой е срещал подобен проблем ще съм благодарен да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Ставрев 76 #2 Отговорено 9 Август, 2013 (Редактирано) Така както го обясняваш е водната помпа My link Хубаво беше да кажеш каква е колата модела на двигателя Редактирано 9 Август, 2013 от Х.Ставрев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хондомир 3 #3 Отговорено 9 Август, 2013 Да извинявам се забравих D15Z1 5 ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marfi_9093 15 #4 Отговорено 9 Август, 2013 Водната помпа има две дупчици аз си мисля ще е от там но незнам на какво се дължи, и капи точно на маслената помпа, при моя приятел беше същото, но се оправи от самосебеси и незнам как понеже малко си е мундар :D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове